Vásároljon professzionális levelezőszolgáltatást a cége számára.

A szolgáltatás 14 napig ingyenes, azt követően felhasználónként havi 4,68 €*

The Apparel Agency, Google Workspace -ügyfél
alternate_email

E-mail – @sajatceg

Mutasson fel professzionális arculatot a cég domainjét használó egyéni e-mail-címmel. Hozzon létre személyre szabott e-mail-címet a csapattagok számára – például janos@sajatceg.

enterprise

Több mint e-mail

4,68 € A felhasználónkénti havi díj 30 GB felhőbeli tárhelyet, fájlmegosztási és videokonferencia-szolgáltatást, valamint non-stop ügyféltámogatást és további szolgáltatásokat is tartalmaz. Szükség esetén korlátlan tárhelyre is bővítheti a szolgáltatást.

verified_user

Biztonságos megoldás

A Google rendkívül megbízható szerverei 99,9 százalékos rendelkezésre állást szavatolnak az e-mail-szolgáltatáshoz. Piacvezető biztonsági eljárások, spamvédelmi és automatikus mentési funkciók segítenek megóvni az üzleti adatokat.

Kezdje meg az üzleti levelezést 3 lépésben.

1

Regisztráció a Google Workspace csomagra

A regisztráció során adja meg azt a domaint, amelyet az üzleti levelezéshez szeretne használni. Ha még nincs a birtokában a kívánt domain, a Google-tól további díj ellenében meg tudja vásárolni.

2

A fiók beállítása

A beállítás során a rendszer kérni fogja, hogy igazolja a domainjét. Szabja személyre a fiókját céges emblémájával, e-mail-aliasok – például ertekesites@sajatceg – és további olyan felhasználók létrehozásával, akiknek e-mail-címre van szükségük.

3

E-mail-küldés és sok más

Próbálja ki 14 napig ingyen a Google Workspace rendszert: küldjön e-maileket, tartson HD-felbontású videokonferenciákat, hozzon létre dokumentumokat, és osszon meg fájlokat a felhőben. Az ingyenes próbaidőszak lejártát követően bármikor beállíthatja a számlázást, ha továbbra is használni szeretné a Google Workspace rendszert.

Próbálja ki ingyen

Ha kérdése van, vagy segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal.


* Csak új Google Workspace-ügyfeleknek. A bevezető ár az első 20 hozzáadott felhasználóra érvényes, 12 hónapos időszakra. 12 hónap után az összes felhasználóra a normál díjszabás fog vonatkozni. Az előfizetést bármikor lemondhatja.