E-mail voor uw bedrijf

14 dagen kosteloos, en daarna 4,68 € per gebruiker per maand*

The Apparel Agency, Google Workspace -klant
alternate_email

E-mailadressen met '@uwbedrijf'

Laat zien wie u bent en wat u doet. Maak daarbij een professionele indruk met aangepaste e-mailadressen voor uw eigen bedrijfsdomein. Maak persoonlijke e-mailadressen voor uw team, zoals joep@uwbedrijf.

enterprise

Meer dan alleen e-mail

4,68 € per gebruiker per maand omvat ook 30 GB aan cloudopslag, mogelijkheden voor het delen van bestanden, videovergaderingen, dag en nacht ondersteuning en meer. U kunt gemakkelijk upgraden naar onbeperkte opslag wanneer u deze nodig heeft.

verified_user

Veilig en vertrouwd

De ultrabetrouwbare servers van Google bieden een beschikbaarheidsgarantie van 99,9% voor uw e-mail. Uw bedrijfsgegevens worden beschermd met toonaangevende beveiligingsmaatregelen, spambescherming en automatische back-ups.

Zakelijke e-mail gebruiken in drie eenvoudige stappen:

1

Aanmelden voor Google Workspace

Tijdens de aanmelding specificeert u het domein dat u wilt gebruiken voor uw zakelijke e-mail. Als u nog niet de eigenaar van het domein bent, kunt u het tegen een extra vergoeding kopen bij Google.

2

Uw account instellen

Tijdens het instellen wordt u gevraagd uw domein te verifiëren. Personaliseer uw account door uw bedrijfslogo te uploaden, e-mailaliassen zoals verkoop@uwbedrijf te maken en eventuele andere gebruikers in te stellen die een e-mailadres nodig hebben.

3

E-mails verzenden en meer

Gebruik Google Workspace veertien dagen gratis om e-mails te verzenden, HD-videovergaderingen te organiseren, documenten te maken en bestanden te delen in de cloud. Als u Google Workspace na de gratis proefperiode wilt blijven gebruiken, kunt u op elk gewenst moment factureringsgegevens instellen.

Nu starten

U kunt contact met ons opnemen als u vragen heeft of als u ergens hulp bij nodig heeft.


*Alleen voor nieuwe Google Workspace-klanten. Deze introductieprijs is gedurende twaalf maanden beschikbaar voor de eerste twintig gebruikers die worden toegevoegd. Na twaalf maanden gelden de standaardprijzen voor alle gebruikers. U kunt het abonnement altijd opzeggen.