Kaavaniilo mahdollistaa Abitti-järjestelmästä ja ylioppilaskirjoituksista tutun matematiikkaeditorin käytön Google Docs- ja Slides-tiedostoissa ja tätä myöten myös Google Classroom -ympäristössä.
Listing updated:May 7, 2024
Works with:
257K+
Overview
Kaavaniilo mahdollistaa Abitti-järjestelmästä ja ylioppilaskirjoituksista tutun matematiikkaeditorin käytön Google Docs- ja Slides-tiedostoissa ja näin ollen myös Google Classroom -käytössä.

Kaavaniilo otetaan käyttöön Google Workspace Marketplace kautta. Kunnan hallinnoimien Google-tilien osalta käyttöönottoa ei ehkä voi tehdä itsenäisesti vaan kunnan/oppilaitoksen Google-tilivastaavan on mahdollisesti asennettava Kaavaniilo halutuille käyttäjille.

Kaavaniilo lisää Google Docs- ja Slides-tiedostojen päävalikkoon Kaavaniiloa koskevan valikkokohdan, jonka kautta Kaavaniiloa käytetään. Käyttäjä voi luoda matematiikkaa/fysiikkaa/kemiaa koskevia kaavoja. Käyttäjä voi myös muokata aiemmin luomiaan tai muiden käyttäjien luomia kaavoja sellaisissa dokumenteissa, joihin hänellä on muokkausoikeus. Kaavan muokkaaminen tapahtuu valitsemalla ensin Docs-/Slides-dokumentissaan sijaitsevan kaavan ja sen jälkeen käyttämällä samaa päävalikosta löytyvää Kaavaniilon toimintoa kuin alunperin kaavaa luotaessa.

Kaavaniiloa ei tarvita Kaavaniilolla luotuja kaavoja sisältävien asiakirjojen katseluun tai tulostamiseen.

Kun kaava on luotu, on se teknisesti oleellisesti kuva. Näin ollen kaavan asettelua voidaan säätää niinkuin kuvienkin asettelua.

Kaavaniilolla ei ole pääsyä käyttäjän tiedostoihin Google Drivessä. Kaavaniilo näkee vain sen dokumentin sisällön, jonka yhteydessä Kaavaniiloa käytetään ja edellä mainittu oikeus rajautuu siihen hetkeen kun käyttäjä tiedostoa muokkaa.
Additional information
PricingNot available
Privacy policy
Terms of service
Kaavaniilo will ask for the permissions shown below. Learn more
Kaavaniilo will need access to your Google account
This will allow Kaavaniilo to :
View and manage documents that this application has been installed in
View and manage the Google Slides presentations that this application is installed in
Display and run third-party web content in prompts and sidebars inside Google applications
Connect to an external service
See your primary Google Account email address
See your personal info, including any personal info you've made publicly available
Associate you with your personal info on Google
Reviews
Language:
Sort by:
Google doesn't verify reviews or ratings. Learn more about reviews
No comments
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu