Google Drive

Fájljait egyetlen biztonságos helyen tárolhatja, érheti el és oszthatja meg

  • Minden fájlját biztonságban tudhatja. A fájlokhoz bármikor, bárhonnan hozzáférhet – asztali számítógépről és mobileszközről egyaránt. Ön dönt a fájlok megosztásáról.

Akkora tárterület, amekkora csak kell

A Google Workspace rugalmas tárolási lehetőségeket kínál, így Önnek mindig lesz elég helye a fájlok számára. A centralizált felügyeleti rendszert és adatszivárgás elleni védelmet kínáló, a Drive-hoz fejlesztett Széf szolgáltatással egyszerűen kezelheti a felhasználókat és a fájlmegosztást, hogy betarthassa az adatmegfelelőségi követelményeket.

Drive-tárhely

Keresni se kell, és már meg is lett

A Drive valós időben, a Google mesterséges intelligenciájával jelzi előre és jeleníti meg azokat a dolgokat, amelyek fontosak lehetnek Önnek. A Drive felismeri a fontos tartalmakat, együttműködőket és eseményeket, és különböző funkciókkal – például a Gyors hozzáféréssel és fejlett, ML-alapú keresőfunkciókkal – kapcsolja össze a felhasználókat azokkal a fájlokkal, amelyekkel foglalkozniuk kellhet.

A Drive feloldása

Csapatfájlok rendezése egyetlen megosztott területen

A megosztott meghajtók segítségével az egész csapat egyetlen biztonságos, egyszerűen kezelhető közös tárolóhelyen végezheti a munkáját. A megosztott meghajtókhoz adott fájlok a csapat közös tulajdonát képezik, így mindenki naprakész maradhat.

A Drive struktúrája

Számítógépen böngésző nélkül is hozzáférhet a fájlokhoz

Az asztali Drive-val közvetlenül a számítógépéről férhet hozzá a fájljaihoz, méghozzá úgy, hogy a lemezhelyet sem foglalják. Kevesebb várakozás mellett a munka is hatékonyabb.

Drive – akadályok nélkül

Bővítse a Drive funkcióit külső alkalmazásokkal.

Több száz integrált alkalmazást használhat, amellyel közvetlenül a Drive-on végezheti el a feladatokat. Ilyen az e-mailek aláírására szolgáló DocuSign, a további biztonsági rétegeket nyújtó CloudLock és a modellek készítésére használható LucidCharts.

Drive – zökkenőmentes munka a megszokott eszközökkel.

A Microsoft Office és az Outlook bővítményeivel pedig egyszerűbben dolgozhat a Drive-on, mint valaha. A Drive több mint 40 fájltípust képes megnyitni, többek között PDF és MPEG4 formátumokat is, a Word-fájlok pedig közvetlenül a Drive felületéről is szerkeszthetők.

Ön dönt fájljai megosztásáról.

A fájlokat a megosztásig privát módon tárolhatja. A több verzió összefésülése helyett letöltési, szerkesztési, kommentálási vagy megtekintési jogot adhat másoknak. A megosztott fájlokat lejárati dátummal is elláthatja.

Heti 10 százaléknyi időt takarítunk meg személyenként, és az, hogy mindezt teljes biztonságot is nyújtva érjük el, még kényelmesebbé teszi a használatot.

Bill Lutzen

Journal Communications

Mennyi Drive-tárhelyet kapok?

A Google Workspace Business és Enterprise kiadása rugalmas lehetőségeket kínál az ügyfeleknek tárhelyszükségleteik kielégítésére. A csomagokat és az árakat ismertető oldalunkon megnézheti, hogy melyik csomag a legmegfelelőbb választás cége számára.

Miben különbözik a Drive üzleti verziója?

A Drive vállalati verziójához nagyobb tárhelyet, szélesebb körű támogatást és csapatcélokra használható megosztott meghajtókat biztosítunk. A csomagokat és az árakat ismertető oldalunkon többet is megtudhat a választható lehetőségekről.

Kezdje el még ma! Egyszerű.

Ha segítségre szorul, forduljon éjjel-nappal nyitva tartó e-mailes, csevegéses vagy telefonos ügyfélszolgálatunkhoz, ahol hús-vér emberek dolgoznak.

Próbálja ki ingyen