A G Suite még jobb lett – ismerje meg a Google Workspace-t!

Minden, amire bármihez szüksége lehet – mostantól egy helyen.

logos Kezdés
PAUSE

A közkedvelt eszközök, átgondoltan összekapcsolva

A Google Workspace egyszerűen használható integrált munkaterületet biztosít, amely lehetővé teszi, hogy kevesebb időt töltsön a munka szervezésével, és többet a tényleges munkavégzéssel.

A priorizálást segítő okos javaslatok

Foglalkozzon a fontos problémákkal, a többit pedig hagyja a Google kategóriaelső AI- és keresőtechnológiájára, amely segíti hatékonyabb munkát.

Rugalmas megoldások minden cégnek

Bárhonnan, bármilyen eszközről – még offline is – dolgozhat. Eszközeink segítenek integrálni, személyre szabni és kibővíteni a Google Workspace-t úgy, hogy pontosan megfeleljen csapata egyedi igényeinek.

Készen áll, hogy megtegye az első lépéseket?

Nézze meg, hogyan végezhet el több munkát a Google Workspace hatékony munkát és együttműködést segítő eszközeivel, amelyek már több milliárd felhasználó tetszését elnyerték.

Válaszok a Google Workspace-szel kapcsolatos összes kérdésre

 • Mit tartalmaz a Google Workspace (korábbi nevén G Suite)?

  keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
  Akárcsak a G Suite, az összes Google Workspace-csomag biztosít egy egyéni e-mail-címet a cég számára, és többek között olyan együttműködési eszközöket biztosít, mint a Gmail, a Naptár, a Meet, a Chat, a Drive, a Dokumentumok, a Táblázatok, a Diák, az Űrlapok és Webhelyek. További információt a csomagokat és árakat ismertető oldalon talál.
 • Kipróbálhatja a cégem a Google Workspace szolgáltatást, mielőtt véglegesen elköteleződne?

  keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
  Természetesen. Minden csomag díjmentesen kipróbálható 14 napig, így a végleges regisztráció előtt megtapasztalhatja, mit is nyújt a Google Workspace. Kattintson ide, és kezdje el a díjmentes próbaidőszakot!
 • Melyik Google Workspace-csomag a megfelelő a vállalkozásom számára?

  keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
  Számos csomag áll rendelkezésre, amelyek között megtalálhatja az Ön üzleti igényeinek megfelelőt. A csomagokat és árakat ismertető oldalunkon kiderítheti, hogy melyik csomag felel meg leginkább az Ön üzleti igényeinek.
 • Hogyan regisztrálhatok?

  keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
  A 300-nál kevesebb alkalmazottal rendelkező vállalkozások már ma regisztrálhatnak online, a felhasználók számára sem alsó, sem felső korlátot nem alkalmazó Enterprise csomagjaink iránt érdeklődők pedig kapcsolatba léphetnek értékesítési csapatunkkal.
 • Egy nagyvállalatnál dolgozom – nekünk is megfelelő a Google Workspace?

  keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
  Igen, kínálunk olyan csomagokat, amelyek kifejezetten a nagyobb vállalatok számára készültek, és amelyek nagyvállalati szintű biztonsági és megfelelőségi eszközöket, rugalmas felhőtárhely-lehetőségeket, valamint haladó szintű megbeszélési funkciókat biztosítanak. További tájékoztatásért lépjen kapcsolatba értékesítési csapatunkkal.
 • Mi a különbség a G Suite és a Google Workspace között?

  keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
  Ahogyan a G Suite szolgáltatásba egyre több kommunikációs és együttműködési eszközt integráltunk, úgy éreztük, ideje új, a termék célkitűzéseihez jobban illő nevet találnunk – így született a Google Workspace.