Jutalmakhoz juthat
a Google Workspace
közvetítésével

Ajánlja az ismerőseinek többek között a Gmail és a Google Meet szolgáltatást, és mi minden új közvetített felhasználó után jutalomban részesítjük.

Hogyan működik?

assignment

Csatlakozás

Regisztráljon úgy, hogy kitölti ezt az űrlapot a nevével és az e-mail-címével.

favorite_news

Közvetítés

Megoszthatja az egyedi ajánlói linkjét és promóciós kódjait a hálózatával.

redeem

Bevételszerzés

Készpénzes jutalmat kap az Ön által közvetített jogosult felhasználók után.

doneBevételre tehet szert akár évi 200 új Google Workspace-felhasználó után is. Ide kattintva megnézheti, hogy mely országokban lehet regisztrálni a programra. Ezeket a díjakat számítjuk fel (Egyesült Államok):

doneA jutalmak új felhasználónként járnak. Közvetített fiókonként akár 100 felhasználó után is bevételhez juthat.

doneA közvetített felhasználóknak kedvezményt adhat az első év díjából.

Regisztrálok
Több felhasználónak, nagyobb közönségnek szeretne közvetíteni? Ismerkedjen meg a Társulási programmal!

Közvetítői program – GYIK

Hol találom az ajánlói linkemet?

Amikor csatlakozik a programhoz, kapni fog egy e-mailt, amelyben szerepelni fog az ajánlói linkje.

Mekkora bevételre tehetek szert?

Egyszeri jutalmat kap minden Ön által közvetített felhasználó után, közvetített fiókonként legfeljebb 100, évente pedig legfeljebb 200 felhasználó után. A jutalom összege a felhasználó által kiválasztott Google Workspace-kiadástól függ, a jutaléktáblázatban felsoroltak szerint.

Hogyan működik a promóciós kód után járó kedvezmény?

Amikor csatlakozik a programhoz, küldünk majd egy e-mailt, amelyben szerepelni fog az ajánlói linkje és azok a promóciós kódok is, amelyekkel az Ön által közvetített felhasználók kedvezményt kaphatnak az első éves díjukból. Minden egyes promóciós kódot csak egyetlen közvetített használhat fel. Évente legfeljebb 100 promóciós kódhoz juthat hozzá. A promóciós kódok nem tehetők közzé nyilvánosan. A kódokat egyéni alapon kell az egyes közvetítettek számára eljuttatni.

Mi a különbség a Közvetítői program és a Társulási program között?

A Közvetítői program azoknak ajánlott leginkább, akik évente legfeljebb 99 felhasználót szeretnének közvetíteni. A Társulási program azoknak a közvetítőknek lett kitalálva, akik nagyobb számú (évente legalább 100) felhasználót szeretnének közvetíteni. Azok, akik megfelelnek a Társulási program követelményeinek, a Közvetítői programhoz képest több előnyhöz jutnak hozzá, például nagyobb összegű jutalékot kapnak az egyes újonnan közvetített felhasználók után, közvetlen fióktámogatásban részesülnek, promóciós erőforrásokhoz férhetnek hozzá, és így tovább. Nem tudja biztosan, hogy melyik programhoz érdemes csatlakoznia? Segítségért tekintse meg ezt az összehasonlító táblázatot, vagy töltse ki a programválasztónkat.

További információért tekintse meg az összes GYIK-et és a feltételeket, vagy lépjen velünk kapcsolatba.