Câștigați recompense
recomandând
Google Workspace

Recomandați prietenilor produsele Gmail, Google Meet și altele și vă vom recompensa pentru utilizatorii noi pe care îi recomandați.

Cum funcționează

assignment

Înscrieți-vă

Înscrieți-vă completând acest formular cu numele și adresa dvs. de e-mail.

favorite_news

Recomandați

Trimiteți linkul de recomandare și codurile dvs. promoționale unice persoanelor din rețeaua dvs.

redeem

Câștigați

Primiți o recompensă în bani pentru utilizatorii eligibili pe care îi recomandați,

doneCâștigați bani pentru până la 200 de utilizatori Google Workspace pe an. Dați clic aici pentru a vedea lista țărilor disponibile. Tarife Statele Unite:

doneRecompensele sunt acordate pentru fiecare utilizator nou. Câștigați bani pentru până la 100 de utilizatori în fiecare cont pe care îl recomandați.

doneOferiți utilizatorilor recomandați reduceri pentru primul lor an.

Înscrieți-vă acum
Doriți să faceți un volum mare de recomandări pentru un public larg? Consultați Programul de afiliere

Întrebări frecvente despre Programul Recomandări

Unde pot găsi linkul meu de recomandare?

Când vă înscrieți în program, veți primi un e-mail care conține linkul dvs. de recomandare.

Cât de mult pot să câștig?

Câștigați o recompensă unică pentru fiecare utilizator nou pe care îl recomandați, până la 100 de utilizatori pentru fiecare cont recomandat și până la 200 de utilizatori pe an. Suma recompensei depinde de versiunea Google Workspace pe care utilizatorul o selectează, conform celor menționate în tabelul de comisioane.

Cum funcționează reducerea aferentă codului promoțional?

Când vă înscrieți în program, veți primi un e-mail care conține linkul dvs. de recomandare și codurile promoționale prin care clienții dvs. recomandați pot să economisească în primul an. Fiecare cod promoțional poate fi folosit doar de un singur client recomandat. Veți fi eligibil(ă) să primiți până la 100 de coduri promoționale în fiecare an. Codurile promoționale nu pot fi postate public. Acestea trebuie distribuite fiecărui client recomandat în mod individual.

Care este diferența dintre Programul Recomandări și Programul de afiliere?

Programul Recomandări este potrivit pentru cei care doresc să recomande până la 99 de utilizatori pe an. Programul de afiliere este conceput pentru persoane care recomandă volume mai mari (cei care recomandă cel puțin 100 de utilizatori pe an). Persoanele care se califică pentru Programul de afiliere vor primi beneficii suplimentare față de cele oferite de Programul Recomandări, de exemplu, rate de comision mai mari pentru fiecare utilizator nou recomandat, asistență individuală pentru cont, resurse promoționale și altele. Nu știți la care program să vă înscrieți? Consultați acest tabel comparativ sau completați selectorul de programe pentru a primi ajutor.