Deveniți
Afiliat Google Workspace

Câștigați bani promovând produsele Gmail, Google Meet, Drive și altele.

Cum funcționează

assignment

Înscrieți-vă

Înscrieți-vă fără costuri prin CJ Affiliate. Veți primi notificare atunci când cererea dvs. de înscriere este examinată.

favorite_news

Promovați

Promovați-vă linkul cu ajutorul ofertelor exclusive și al unei biblioteci de bannere și alte materiale pe care le furnizăm.

redeem

Câștigați

Câștigați pentru utilizatorii noi pe care îi recomandați. Monitorizați-vă progresul într-un tablou de bord live și măriți-vă câștigurile cu ajutorul asistenței individuale.

doneCâștigați bani în funcție de performanță dincolo de tarifele de bază din program, cu cât recomandați mai mult, cu atât câștigați mai mult, fără limită de venituri anuale.
Găsiți lista ratelor de comision de bază în funcție de țară.

donePlățile sunt acordate pentru fiecare utilizator nou. De exemplu, dacă recomandați un cont Business Plus nou în Statele Unite cu 10 utilizatori, veți primi plata pentru toți cei 10 utilizatori: USD $270. Câștigați bani pentru până la 300 de utilizatori în fiecare cont pe care îl recomandați. Comisioanele variază în funcție de țară și de versiune.

doneAccesați oportunități de promovare a unei varietăți de oferte exclusive care acordă utilizatorilor recomandați reduceri la abonamentele lor.

Înscrieți-vă acum
Doriți să recomandați doar câțiva utilizatori? Consultați Programul Recomandări

Întrebări frecvente despre Programul de afiliere

De ce ar trebui să mă înscriu la Programul de afiliere Google Workspace și nu la Programul Recomandări Google Workspace?

Programul de afiliere este conceput pentru persoane care recomandă volume mari (sunt eligibile persoanele care recomandă cel puțin 100 de utilizatori pe an). Programul Recomandări este potrivit pentru volum mic de recomandări, iar recompensele sunt limitate la 200 de utilizatori pe an.
Cei care se încadrează în cerințele Programului de afiliere vor primi beneficii suplimentare față de cele oferite în Programul Recomandări, de exemplu, rate de comision de bază mai mari pentru fiecare utilizator nou recomandat, asistență individuală pentru cont, resurse promoționale și multe altele.

Nu știți la care program să vă înscrieți? Consultați acest tabel comparativ sau completați selectorul de programe pentru ajutor.

În ce țări / regiuni este disponibil Programul de afiliere?

Programul de afiliere este disponibil pentru membrii stabiliți în aceste țări.

Ce este CJ Affiliate?

CJ Affiliate este rețeaua de afiliați terță parte de încredere care asigură resurse, asistență și plăți pentru afiliați. Vă veți înscrie la Programul de afiliere pe site-ul CJ Affiliate și veți ține legătura cu echipa noastră Google Workspace dedicată de la CJ, dacă aveți întrebări specifice despre program.

Cât de mult voi câștiga pentru fiecare client recomandat eligibil pentru plată?

Veți primi o plată în bani pentru fiecare utilizator eligibil nou pe care îl recomandați pentru Google Workspace. Google Workspace are trei versiuni disponibile la care clienții se pot înscrie online: Starter, Standard și Plus. Veți primi recompense în funcție de versiunile pe care le recomandați. De exemplu, dacă recomandați un cont care se înscrie pentru zece utilizatori ai versiunii Google Workspace Standard, veți primi recompensă pentru toți cei zece utilizatori la rata de comision pentru versiunea Standard. Ratele de comision variază în funcție țara și versiunea utilizatorului.

Cine poate deveni Afiliat Google Workspace?

După ce vă înscrieți, veți primi o notificare dacă sunteți acceptat(ă) în program sau dacă sunt necesare informații suplimentare. Aspectele care ne interesează când evaluăm participanții:

potențial pentru performanță: trafic consecvent și un public care intenționează să interacționeze cu produsele sau serviciile care vin în ajutorul afacerilor;

calitate: conținut care stimulează interacțiunile, rafinat, autentic, recent și fără polarizări;

relevanță: teme care au legătură cu produsul Google Workspace și utilizatorii săi;

estetică: un design cu aspect plăcut care respectă valorile mărcii Google.

Pentru mai multe informații, consultați termenii și condițiile.