Ryhdy
Google Workspace ‑kumppaniksi

Ansaitse rahaa mainostamalla esimerkiksi Gmailia, Google Meetiä ja Drivea.

Näin se toimii

assignment

Liity

Liity ohjelmaan maksutta CJ Affiliaten kautta. Saat ilmoituksen, kun hakemuksesi on käsitelty.

favorite_news

Mainosta

Mainosta linkkiäsi meiltä saamiesi erikoistarjousten, bannereiden ja muiden mainosmateriaalien avulla.

redeem

Ansaitse

Ansaitse rahaa kauttasi tulevista uusista käyttäjistä. Voit seurata tilannetta reaaliaikaisesta hallintapaneelista, ja 1:1-tukipalvelu auttaa ansainnan optimoinnissa.

doneSaat ohjelman peruspalkkiota korkeamman, suoritteeseen perustuvan palkkion. Mitä enemmän suosittelet, sitä enemmän voit ansaita. Vuosittaista ylärajaa ei ole.
Katso eri maita koskevat palkkiot.

donePalkkio maksetaan kustakin uudesta käyttäjästä. Jos suosituksesi kautta tulee esimerkiksi Yhdysvalloissa 1 uusi Business Plus ‑tili, jolla on 10 käyttäjää, saat palkkion 10 käyttäjästä: USD $270. Voit ansaita rahaa korkeintaan 300 käyttäjästä tiliä kohden. Palkkioiden suuruus vaihtelee maan ja version mukaan.

doneSaat enemmän mahdollisuuksia mainostaa rajoitettuja tarjouksia, joiden avulla kauttasi tulevat käyttäjät voivat säästää tilausmaksuissa.

Liity nyt
Haluatko suositella palveluita vain muutamille käyttäjille? Tutustu suositteluohjelmaan

Kumppanuusohjelman usein kysytyt kysymykset

Miksi minun kannattaisi liittyä ennemmin Google Workspacen kumppanuusohjelmaan kuin Google Workspacen suositteluohjelmaan?

Kumppanuusohjelma on tarkoitettu laajempaan suositteluun (eli niille, jotka suosittelevat palveluja vähintään 100 käyttäjälle vuodessa). Suositteluohjelma sopii niille, jotka suosittelevat palveluita vain pienelle määrälle ihmisiä. Palkinnon saa korkeintaan 200 käyttäjästä vuodessa.
Kumppanuusohjelman ehdot täyttävät suosittelijat saavat lisäetuja, joita Suositteluohjelma ei tarjoa, kuten korkeampia käyttäjäkohtaisia palkkioita, tilin hallinnan 1:1-tuen ja mainosmateriaaleja.

Etkä ole varma, kumpaan ohjelmaan kannattaisi liittyä? Tutustu vertailutaulukkoon tai kokeile ohjelmanvalintatyökalua.

Missä maissa / millä alueilla Kumppanuusohjelma on käynnissä?

Kumppanuusohjelmaan voi osallistua näissä maissa.

Mikä on CJ Affiliate?

CJ Affiliate on luotettu kolmannen osapuolen kumppanuusverkosto, joka tarjoaa materiaalia ja tukea sekä huolehtii maksuista kumppaneillemme. Liityt Kumppanuusohjelmaan CJ Affiliaten sivustolla, ja jos sinulla on kysyttävää ohjelmasta, voit ottaa yhteyttä CJ:n Google Workspace ‑tiimiin.

Kuinka suuren palkkion saan kustakin ehdot täyttävästä suosituksesta?

Saat rahapalkkion jokaisesta ehdot täyttävästä uudesta käyttäjästä, jolle olet suositellut Google Workspacea. Google Workspacesta on olemassa kolme eri versiota, joihin asiakkaat voivat rekisteröityä verkossa: Starter, Standard ja Plus. Palkkion suuruus määräytyy suosittelemasi version perusteella. Jos suosittelusi kautta rekisteröityy esimerkiksi yksi tili, jolla on 10 Google Workspace Standard ‑käyttäjää, saat Standard-version mukaisen palkkion kaikista 10 käyttäjästä. Palkkiot määräytyvät tilin maan ja version mukaan.

Ketkä voivat ryhtyä Google Workspace ‑kumppaneiksi?

Hakemuksen jättämisen jälkeen saat ilmoituksen, jos sinut hyväksytään ohjelmaan tai jos tarvitsemme lisätietoja. Huomioimme seuraavat seikat hakemuksia arvioidessamme:

Tulospotentiaali: Jatkuva liikenne ja yleisö, joka on kiinnostunut käyttämään liiketoimintaa tehostavia tuotteita tai palveluita.

Laatu: Sisältö on kiinnostavaa, aitoa, hyvällä maulla tehtyä, itse luotua ja neutraalia.

Sopivuus: Teemat liittyvät Google Workspaceen tai sen käyttäjiin.

Ulkoasu: Ulkoasu on visuaalisesti miellyttävä ja Googlen brändille sopiva.

Jos haluat lisätietoja, tutustu käyttöehtoihin.