Verdien beloningen
met doorverwijzingen voor
Google Workspace

Raad Gmail, Google Meet en meer aan vrienden aan en krijg een beloning voor alle nieuwe doorverwezen gebruikers.

Hoe het werkt

assignment

Deelnemen

Registreer u door uw naam en e-mailadres in te vullen in dit formulier.

favorite_news

Doorverwijzen

Deel uw unieke verwijzingslink en promotiecodes met uw netwerk.

redeem

Verdienen

Ontvang een financiële beloning voor de in aanmerking komende gebruikers die door u zijn doorverwezen.

doneVerdien geld voor maximaal 200 nieuwe Google Workspace-gebruikers per jaar. Klik hier voor de lijst met beschikbare landen. Nederland tarieven:

doneBeloningen worden verstrekt per nieuwe gebruiker. Verdien geld voor maximaal 100 gebruikers per account dat door u is doorverwezen.

doneBied uw doorverwezen gebruikers besparingen tijdens hun 1e jaar.

Nu deelnemen
Wilt u een grotere doelgroep doorverwijzen? Bekijk dan eens het partnerprogramma.

Veelgestelde vragen over het Referral Program

Waar kan ik de verwijzingslink vinden?

Als u deelneemt aan het programma, krijgt u een e-mail met uw verwijzingslink.

Hoeveel kan ik verdienen?

U verdient een eenmalige beloning voor elke nieuwe gebruiker die u doorverwijst, tot 100 gebruikers per doorverwezen account en tot 200 gebruikers per jaar. Het beloningsbedrag is afhankelijk van de Google Workspace-versie die de gebruiker selecteert, zoals vermeld in de commissietabel.

Hoe werkt de korting met de promotiecode?

Als u deelneemt aan het programma, sturen we u een e-mail met uw verwijzingslink en promotiecodes, zodat uw doorverwezen klanten in het eerste jaar kunnen besparen. Elke promotiecode kan slechts door één doorverwezen klant worden gebruikt. U komt in aanmerking om maximaal 100 promotiecodes per jaar te ontvangen. Promotiecodes kunnen niet openbaar worden gepost. Ze moeten op individuele basis worden verstrekt aan elke doorverwezen klant.

Wat is het verschil tussen het Referral Program en het partnerprogramma?

Het Referral Program is ideaal voor degenen die tot 99 gebruikers per jaar willen doorverwijzen. Het partnerprogramma is ontworpen voor verwijzers die een groot aantal mensen doorverwijzen (minimaal 100 gebruikers per jaar). Degenen die voldoen aan de kwalificaties voor het partnerprogramma, krijgen aanvullende speciale voordelen die niet worden geboden via het Referral Program, zoals hogere commissie voor elke nieuwe doorverwezen gebruiker, persoonlijke accountsupport, promotiebronnen en meer. Weet u niet zeker aan welk programma u moet deelnemen? Bekijk dan deze vergelijkingstabel of gebruik de programmakiezer als extra hulp.