Skip to main content
Oplossingen
Producten
Branches
Bronnen
Oplossingen
Producten
Branches
Bronnen
Lifestyle imagery of team collaborating POPSUGAR, Google Workspace -klant
Lifestyle imagery of team collaborating POPSUGAR, Google Workspace -klant

Vereenvoudig de manier waarop u werkt

Gebruik Google Workspace voor zakelijke e-mail, videovergaderingen, cloudopslag en het delen van bestanden. Met Google Workspace beschikt u over alle tools die uw team nodig heeft om samen te werken en meer gedaan te krijgen.

Nu starten

Voordelen voor kleine bedrijven

Gmail op het werk gebruiken

De ultrabetrouwbare servers van Google bieden een beschikbaarheidsgarantie van 99,9% voor uw zakelijke e-mail. Dankzij de toonaangevende spamfilters blijft uw inbox vrij van ongewenste e-mail.

Bestanden opslaan en delen

Bewaar al uw werk op één beveiligde locatie met cloudopslag. Open bestanden en deel ze met teamleden wanneer dat nodig is, gewoon vanaf uw computer, telefoon of tablet.

Vanaf elke plek werken

Werk samen aan documenten, spreadsheets en presentaties op verschillende apparaten. Door documenten samen in realtime te bewerken, kunt u sneller tot een definitieve versie komen.

Hoogwaardige zakelijke beveiliging

Beveilig al uw bedrijfsgegevens zelfs bij personeelsverloop of wanneer apparaten kwijtraken of worden gestolen.

Eenvoudig IT-beheer

Stel binnen enkele minuten alles in voor nieuwe teamleden. Google Workspace blijft automatisch up-to-date, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over software-updates of beveiligingspatches.

Werken met populaire bestandstypen

Open en bewerk veelgebruikte bestandsindelingen zoals Microsoft® Word, Excel, en Powerpoint. U kunt ook bestanden exporteren naar en delen met mensen die Google Workspace niet gebruiken.

Simply Hired Logo

De teams van Simply Hired kunnen nu veel beter en transparanter samenwerken. Ook de kosten zijn verlaagd, omdat er minder mensen en middelen nodig zijn om een cloudgebaseerde oplossing te beheren.

Gautam Godhwani CEO en medeoprichter, Simply Hired

Probeer Google Workspace kosteloos uit.

Nu starten