Gør din arbejdsproces mere enkel.

Brug Google Workspace, og drag fordel af virksomhedsmail, videokonference, skylagerplads, fildeling og meget mere. Få alle de værktøjer, dit team har brug for til at samarbejde og udrette mere.

POPSUGAR, Google Workspace -kunde
Fordele for små virksomheder
mail_outline

Tag Gmail med på arbejde

Googles yderst pålidelige servere garanterer 99,9 % oppetid for din virksomhedsmail. Brancheledende spamfiltre holder din indbakke fri for spam.

storage

Opbevar og del filer

Opbevar alt dit arbejde på ét sikkert sted med skylagerplads. Få adgang til og del med teammedlemmer, når du har brug for det, fra din computer, telefon eller tablet.

devices

Arbejd, uanset hvor du er

Samarbejd om dokumenter, regneark og præsentationer på flere forskellige enheder. Fælles redigering i realtid hjælper dig med at nå hurtigere frem til den endelige version.

verified_user

Sikkerhed på erhvervsniveau

Sørg for, at alle dine virksomhedsdata er i sikkerhed og beskyttet, selv i tilfælde af mistede eller stjålne enheder eller ved udskiftning af medarbejdere.

group_add

Nem it-administration

Konfigurer nye teammedlemmer på få minutter. Google Workspace opdateres automatisk, så du behøver ikke at bekymre dig om softwareopdateringer eller sikkerhedsprogramrettelser.

compare_arrows

Arbejd med populære filtyper

Du kan nemt åbne og redigere almindelige filformater som Microsoft® Word, Excel og Powerpoint. Du kan også eksportere og dele filer med personer, der ikke bruger Google Workspace.

Der er et nyt niveau af gennemsigtighed og samarbejde mellem teams hos Simply Hired. Vi har også oplevet en reduktion af udgifterne, da der er behov for færre ressourcer til at administrere en skybaseret løsning.

Gautam Godhwani

Administrerende direktør og medstifter, Simply Hired