Skip to main content
Løsninger
Produkter
Bransjer
Ressurser
Løsninger
Produkter
Bransjer
Ressurser
Lifestyle imagery of team collaborating POPSUGAR, Google Workspace -kunde
Lifestyle imagery of team collaborating POPSUGAR, Google Workspace -kunde

Få jobben gjort på en enklere måte.

Bruk Google Workspace for bedrifts-e-post, videokonferanser, lagring i nettskyen og deling av filer. Få alle verktøyene teamet ditt trenger for å samarbeide og jobbe mer effektivt.

Start gratis prøveperiode

Fordeler for små bedrifter

Bruk Gmail på jobben

Takket være Googles ultrapålitelige tjenere kan vi garantere deg 99,9 % driftstid for bedrifts-e-posten din. Bransjeledende søppelpostfiltere holder innboksen din fri for søppel.

Lagre og del filer

Ha alt arbeidet ditt trygt lagret på ett sted med lagring i nettskyen. Få tilgang til arbeidet ditt og del det med kolleger når du måtte trenge det – via datamaskinen, telefonen eller nettbrettet.

Jobb hvor som helst

Samarbeid om dokumenter, regneark og presentasjoner på flere ulike enheter. Ved å samarbeide om redigering i sanntid kan dere komme raskere frem til den endelige versjonen.

Sikkerhet med bedriftskvalitet

Sørg for at alle bedriftsdataene dine er trygt oppbevart, selv hvis enheter blir mistet eller stjålet, eller hvis medarbeidere slutter.

Enkel IT-administrering

Opprett brukerkontoer for nye teammedlemmer på få minutter. Google Workspace oppdateres automatisk, så du trenger ikke å tenke på programoppdateringer, sikkerhetspatcher eller feilrettinger.

Jobb med populære filtyper

Det er enkelt å åpne og redigere vanlige filformater som Microsoft Word, Excel og Powerpoint. Du kan også eksportere og dele filer med personer som ikke bruker Google Workspace.

Simply Hired Logo

Hos Simply Hired har åpenheten og samarbeidet mellom de ansatte nådd et nytt nivå. Vi har også opplevd en reduksjon i kostnader, fordi det trengs færre ressurser for å administrere skybaserte løsninger.

Gautam Godhwani Administrerende direktør og medstifter, Simply Hired

Prøv Google Workspace uten å betale noe.

Start gratis prøveperiode