Lær deg det mest grunnleggende

Har du bare noen minutter til overs? Begynn å bruke e-post, kalendere, videomøter med mer etter 7 enkle trinn. Se hurtigstartveiledningen
Datamaskin

Velg et produkt

Gjør deg kjent med alt som er inkludert i Google Workspace, for eksempel bedrifts-e-post, lagring av filer på nettet, delte kalendere og videomøter. Velg et produkt under for å se relatert opplæringsmateriell.

Få raske tips

Oppdag nye metoder for å organisere innboksen din automatisk, opprette delte teamkalendere, konfigurere dynamiske prosjektplaner, kringkaste direktesendte arrangementer med mer.

 • Send svært store filer som vedlegg til e-postene dine

  Finn ut hvordan gmail
 • Se når alle er ledige, ved å legge kalenderne deres lagvis

  Finn ut hvordan calendar
 • Ha alle utkastene dine i én Disk-fil – du kan gå tilbake til tidligere versjoner når som helst

  Finn ut hvordan drive
 • Endre Microsoft Office-dokumenter uten å installere Office

  Finn ut hvordan docs

Lær av kundene våre

Menneskene som bruker Google Workspace hver dag, er de som vet mest om disse appene. Få inspirasjon og nye ideer til måter å samarbeide og drive virksomhet på – delt av kunder i ulike bransjer og over hele verden.

 • Astley Clarke

  Astley Clarke

  Opprett og administrer digitale merkevare- og produktressurser.

  Mengden digitalt innhold som opprettes og administreres av forhandlere, fortsetter å øke kraftig. Publiser brosjyrer om den nyeste produktserien. Administrer audiovisuelt materiale som bilder, logoer og videoer i alle salgskanaler og hos byråene dine. Opprett og distribuer kataloger. Disk synkroniserer til nettskyen, sånn at alle til enhver tid har tilgang til det mest oppdaterte innholdet. Med delingsfunksjonene og tilgangskontrollene kan du dessuten arbeide med eksterne reklamebyråer og forhandlere på en trygg og enkel måte. Finn ut hvordan