Lär dig grunderna

Har du bara några minuter? Börja använda e-post, kalendrar, videomöten med mera i sju enkla steg. Visa snabbstartguiden
Bärbar dator

Lär dig mer om produkterna

Lär dig om allt som ingår i Google Workspace, som e-post för företag, onlinelagring av filer, delade kalendrar och videomöten. Välj en produkt nedan så visas utbildningsmaterial för den.

Få snabba tips

Upptäck nya sätt att automatiskt organisera inkorgen, skapa delade teamkalendrar, konfigurera dynamiska projektplaner, sända live-evenemang och mycket mer.

Lär av våra kunder

De som använder Google Workspace varje dag kan det bäst. Upptäck nya sätt att arbeta tillsammans och driva ditt företag. Idéerna delas av kunder i olika branscher och över hela världen.

  • Astley Clarke

    Astley Clarke

    Skapa och hantera digitala varumärken och produktresurser.

    Mängden digitalt innehåll som skapas och hanteras av återförsäljare fortsätter att växa exponentiellt. Publicera lookbooks för de senaste produktserierna. Hantera medieintensiva resurser som bilder, logotyper och videoklipp i alla säljkanaler och med dina byråer. Skapa och distribuera kataloger. Drive synkroniseras med molnet så att alla alltid har tillgång till det mest uppdaterade innehållet samt delningsfunktioner och åtkomstkontroller som gör det lätt och säkert att jobba med externa annonsbyråer och leverantörer. Läs mer om hur det går till