G Suite blev just ännu bättre — nu lanserar vi Google Workspace

Allt du behöver för att få saker och ting gjorda – nu på ett och samma ställe.

logos Kom igång
PAUSE

Verktyg som du gillar, smart sammanlänkade

Google Workspace är en integrerad arbetsyta som är lätt att använda där du kan ägna mindre tid åt att hantera arbetet och mer tid åt att faktiskt göra det.

Smarta förslag som hjälper dig prioritera

Få tillgång till det som är viktigt och låt Google hantera resten med klassledande AI och sökteknik som hjälper dig jobba smartare.

Flexibla lösningar för alla företag

Jobba var du vill, på alla enheter – även offline – med verktyg som hjälper dig integrera, anpassa och utöka Google Workspace för att uppfylla teamets unika behov.

Är du redo att sätta igång?

Se hur Google Workspace kan hjälpa dig få mer gjort med produktivitets- och samarbetsverktyg för företag som uppskattas av miljarder användare.

Svar på alla dina Google Workspace- frågor

 • Vad ingår i Google Workspace (tidigare G Suite)?

  keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
  Precis som G Suite innehåller alla Google Workspace-prenumerationer en anpassad e-postadress för företaget och samarbetsverktyg som Gmail, Kalender, Meet, Chat, Drive, Dokument, Kalkylark, Presentationer, Formulär, Sites med mera. Du hittar mer information på vår sida med prenumerationer och priser.
 • Kan mitt företag testa Google Workspace innan vi gör ett åtagande?

  keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
  Absolut! Alla prenumerationer har en kostnadsfri provperiod på 14 dagar så att du kan börja inse värdet i Google Workspace innan du registrerar dig. Klicka här och starta din kostnadsfria provperiod.
 • Vilken Google Workspace-prenumeration är rätt för mitt företag?

  keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
  Vi har många olika prenumerationer som är utformade för att möta dina unika affärsbehov. Ta reda på vilken prenumeration som passar ditt företag bäst på vår sida med prenumerationer och priser.
 • Hur registrerar jag mig?

  keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
  Företag med färre än 300 anställda kan registrera sig online i dag eller kontakta säljavdelningen om du är intresserad av våra Enterprise-prenumerationer som inte har någon nedre eller övre gräns för användare.
 • Jag jobbar på ett stort företag – är Google Workspace ett bra alternativ för oss?

  keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
  Ja, vi har prenumerationer som är särskilt utvecklade för större företag som omfattar funktioner företagsfunktioner för säkerhet och efterlevnad, flexibla alternativ för molnlagring och avancerade mötesfunktioner. Kontakta säljavdelningen om du vill veta mer.
 • Vad är skillnaden mellan G Suite och Google Workspace?

  keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
  I takt med att vi har utvecklat G Suite till en mer integrerad upplevelse i våra verktyg för kommunikation och samarbete, har vi bytt namn till Google Workspace för att spegla produktvisionen på ett bättre sätt.