G Suite er blevet endnu bedre — nu lancerer vi Google Workspace

Alt, hvad du behøver for at klare alle dine opgaver, samlet på ét sted.

logos Kom godt i gang
PAUSE

Dine foretrukne værktøjer, forbundet med omtanke

Google Workspace er et integreret arbejdsområde, der er nemt at bruge, så du slipper for tidskrævende administration og få mere fra hånden.

Smarte forslag, der gør det nemmere at prioritere

Fokuser på det vigtige, og lad Google klare resten med den bedste teknologi til kunstig intelligens og søgning, så du kan arbejde smartere.

Fleksible løsninger til alle virksomheder

Arbejd hvor som helst, på enhver enhed – endda offline – med værktøjer, der hjælper dig med at integrere, tilpasse og udvide Google Workspace, så det passer til dit teams specifikke behov.

Er du klar?

Se, hvordan du får tingene gjort med Google Workspaces produktivitets- og samarbejdsværktøjer, som anvendes af flere millioner brugere.

Svar på alle dine Google Workspace-spørgsmål

 • Hvad følger med Google Workspace (tidligere G Suite)?

  keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
  Ligesom med G Suite får du med Google Workspace-abonnementet en tilpasset mail til din virksomhed og samarbejdsværktøjer som Gmail, Calendar, Meet, Chat, Drive, Docs, Sheets, Slides, Analyse, Sites og mere. Se vores side med abonnementer og priser for yderligere oplysninger.
 • Kan min virksomhed prøve Google Workspace uden binding?

  keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
  Det kan du tro. Alle abonnementer har en 14-dages gratis prøveperiode, så du kan se, hvad du kan få ud af Google Workspace, inden du tilmelder dig. Klik her for at starte din gratis prøveperiode.
 • Hvilket Google Workspace-abonnement skal jeg vælge til min virksomhed?

  keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
  Vi har et bredt udvalg af abonnementer, der er designet til at indfri dine forretningsbehov. Find ud af, hvilket abonnement der passer bedst til din virksomheds behov på vores side med abonnementer og priser.
 • Hvordan tilmelder jeg mig?

  keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
  Virksomheder med færre end 300 medarbejdere kan tilmelde sig online i dag. Du kan også kontakte salgsteamet, hvis du er interesseret i vores Enterprise-abonnementer, der ikke har nogen grænser for antallet af brugere.
 • Jeg arbejder i en større virksomhed – er Google Workspace det rette valg for os?

  keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
  Ja, vi har abonnementer beregnet til større virksomheder, der inkluderer sikkerheds- og overholdelsesfunktioner i virksomhedsklassen, fleksible indstillinger til lagerplads i skyen og avancerede mødefunktioner. Kontakt salgsteamet for at få flere oplysninger.
 • Hvad er forskellen mellem G Suite og Google Workspace?

  keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
  G Suite er blevet et mere integreret produkt på tværs af vores kommunikations- og samarbejdsværktøjer. Derfor har det fået et nyt navn – Google Workspace – som mere præcist gengiver vores produktvision.