Förenkla ditt arbete.

Använd Google Workspace för e-post, videokonferenser, molnlagring och fildelning för företag. Få alla verktyg som teamet behöver för att samarbeta och få mer gjort.

POPSUGAR, Google Workspace -kund
Fördelar för småföretag
mail_outline

Ta med Gmail till jobbet

Tack vare Googles extremt tillförlitliga servrar kan vi garantera 99,9 % drifttid för företagets e-post. Branschledande spamfilter håller skräpposten borta från inkorgen.

storage

Lagra och dela filer

Spara allt på en säker plats med molnlagring. Få tillgång till filer och dela dem med andra i teamet när du behöver – från datorn, mobilen eller surfplattan.

verified_user

Säkerhet i företagsklass

Lagra all företagsdata på ett säkert sätt så att den är skyddad även om enheter tappas bort eller blir stulna, och när personal lämnar företaget.

group_add

Enkel IT-administration

Konfigurera nya teammedlemmar på några minuter. Google Workspace uppdateras automatiskt, så du behöver inte oroa dig över program- och säkerhetsuppdateringar.

compare_arrows

Jobba med populära filtyper

Öppna och redigera enkelt vanliga filformat som Microsoft® Word, Excel och Powerpoint. Du kan även exportera och dela filer med personer som inte använder Google Workspace.

Teamen på Simply Hired har fått en ny möjlighet till överblick och samarbete. Vi har också sett sänkta kostnader eftersom färre resurser krävs för att hantera en molnbaserad lösning.

Gautam Godhwani

VD och medgrundare, Simply Hired

Testa Google Workspace utan kostnad.

Testa nu