Yksinkertaista työtapojasi

Google Workspacen avulla saat käyttöösi yrityssähköpostin, videokonferenssitoiminnot, pilvitallennustilaa ja tiedostojen jakamisominaisuuden – kaikki työkalut, joita tiimisi tarvitsee työskennelläkseen yhdessä ja tehokkaammin.

POPSUGAR, Google Workspace ‑asiakas
Pienyritysten edut
mail_outline

Ota Gmail töihin

Googlen erittäin luotettavat palvelimet takaavat 99,9 %:n käytettävyysajan yrityssähköpostille. Alan johtavat roskapostisuodattimet estävät roskapostin pääsyn postilaatikkoon.

storage

Tiedostojen tallennus ja jakaminen

Säilytä kaikki työt yhdessä turvallisessa paikassa pilvitallennuksen avulla. Voit käyttää ja jakaa sisältöä työtovereillesi milloin tahansa tietokoneelta, puhelimelta tai tabletilta.

devices

Työskentele missä tahansa

Työstä dokumentteja, laskentataulukoita ja esityksiä yhdessä muiden kanssa millä tahansa laitteella. Valmis versio syntyy nopeammin reaaliaikaisen yhteismuokkauksen avulla.

verified_user

Yritystason suojausominaisuudet

Pidä yrityksen tiedot turvassa, vaikka laitteet katoaisivat tai varastettaisiin. Tiedot ovat turvassa myös työntekijöiden vaihtuessa.

group_add

Helppoa IT-hallintaa

Lisää tiimiin jäseniä hetkessä. Google Workspace pysyy automaattisesti ajan tasalla, joten ohjelmistopäivityksistä tai tietoturvakorjauksista ei tarvitse huolehtia.

compare_arrows

Yleisten tiedostotyyppien käsittely

Avaa ja muokkaa yleisiä tiedostomuotoja, esimerkiksi Microsoft® Word-, Excel- ja PowerPoint -tiedostoja. Voit myös viedä ja jakaa tiedostoja henkilöille, jotka eivät käytä Google Workspacea.

Simply Hiredin tiimien keskuudessa vallitsee uudenlainen avoimuuden ja yhteistyön kulttuuri. Myös kulut ovat pienentyneet, koska pilvipohjaisen ratkaisun hallintaan tarvitaan vähemmän resursseja.

Gautam Godhwani

Toimitusjohtaja ja yksi perustajista, Simply Hired