Videokonferenssit Google Meetissä

Google Meetissä on helppo aloittaa suojattu videokonferenssi. Osallistu minkä tahansa modernin selaimen kautta tai lataa sovellus ja tule mukaan.
12 henkilöä Meet-videokonferenssissa 4x3-ruudukossa

Mitä videokonferenssit ovat

Videokonferensseissa käyttäjät voivat olla yhteydessä toisiinsa eri alustoilla, laitteilla ja ruuduilla. Yhteen konferenssiin voi osallistua useita käyttäjiä sijainnista riippumatta, kunhan käytössä on vakaa internetyhteys. Videokonferenssi tarjoaa uudenlaisia mahdollisuuksia työelämän tai vapaa-ajan tärkeistä asioista viestimiseen.

Yritystason videokonferenssit ovat Google Meetissä kaikkien saatavilla. Kuka tahansa voi järjestää online-kokouksen tunniksi jopa sadalle osallistujalle Google-tilin kautta.

Maksullisella Google Workspace ‑tilauksella yritykset, oppilaitokset ja muut organisaatiot saavat lisäominaisuuksia, kuten jopa 500 sisäisen tai ulkoisen osallistujan kokoukset sekä livestriimauksen jopa 100 000 katsojalle verkkotunnuksen sisällä.

Google Meet ja Duo takaavat yhdessä turvalliset videokonferenssit netissä

Google Meetin ominaisuudet ovat tulossa Duo-sovellukseen. Pian voit aikatauluttaa helposti videokonferensseja ja soittaa nopeita videopuheluita yksittäisille henkilöille tai ryhmille.

Myöhemmin tänä vuonna Duo-sovelluksen nimeksi tulee Google Meet, ja uusi keskitetty videoviestintäpalvelu on käytettävissä eri Googlen palveluissa maksutta.

Kannettava tietokone, Google Home ja Pixel-puhelin, joissa kaikissa on käynnissä videokonferenssi Google Meetin tai Duon kautta

Aloittaminen

Rekisteröityminen Google Meetiin

Näin pääset Google Meetiin

TIETOKONEELTA

Käytä mitä tahansa modernia selainta – latauksia ei tarvita

Voit aloittaa kokouksen tai liittyä kokoukseen tietokoneella millä tahansa modernilla selaimella. Sinun ei tarvitse asentaa muita ohjelmistoja.

PUHELIMELTA TAI TABLETILTA

Lataa Google Meet ‑mobiilisovellus

Liity kokoukseen, järjestä kokous tai jaa näyttö Google Meetin mobiilisovelluksella. Voit ladata sen Google Playsta tai Apple Storesta.

Get it on Google Play icon Download on the App Store icon

KOKOUKSEN PERUSTEET

Videokonferenssin aloittaminen
 • Uuden kokouksen luominen

  Pääset luomaan videokokouksen kirjautumalla Google-tilillesi tai rekisteröimällä uuden tilin.

 • Muiden kutsuminen online-videokokoukseen

  Lähetä linkki tai kokouskoodi kaikille, jotka haluat kutsua kokoukseen. Jos käytät Google Meetin maksutonta versiota, vieraiden pitää luoda Google-tili tai kirjautua tililleen voidakseen osallistua kokoukseen.

 • Kokoukseen liittyminen

  Napauta kutsusta kokouslinkkiä, lisää järjestäjän ilmoittama kokouskoodi tähän tai soita kokoukseen käyttämällä kutsussa näkyvää puhelinnumeroa ja PIN-koodia.

Maksuttomat ominaisuudet

Videokonferenssin ominaisuudet

Videokonferenssit jopa sadalle osallistujalle. Google Meet sisältää myös kaappauksen eston ja muita väärinkäytön estäviä toimintoja, jotka auttavat suojaamaan dataasi ja yksityisyyttäsi.

 • Rajattomasti kokouksia

  Pidä yhteyttä työkavereihin, asiakkaisiin, opiskelukavereihin tai kehen tahansa aina, kun haluat.

  Yhteen kokoukseen voit kutsua jopa sata osallistujaa. Jos käytät Google Meetin maksutonta versiota, kutsuttujen pitää tietoturvasyistä kirjautua Google-tililleen, jotta he voivat liittyä kokoukseen.

 • Livetekstitykset kokousten aikana

  Seuraa kokousta reaaliajassa Googlen puheentunnistusteknologiaan perustuvien automaattisten livetekstitysten avulla. Jos haluat laittaa tekstitykset päälle, klikkaa Meet-näytöltä kolmea pistettä, jolloin valinta avautuu (saatavilla vain englanniksi).

 • Yhteensopiva eri laitteiden kanssa

  Google Meet toimii kaikilla laitteilla. Voit liittyä kokoukseen yhtä lailla tietokoneella kuin Android-, iPhone- tai iPad-laitteella. Jos teet töitä kotoa käsin, voit osallistua kokoukseen myös Google Nest Hub Maxilla.

  Toimitilojen videoneuvotteluratkaisuja etsivien organisaatioiden kannattaa tutustua Google Meet ‑laitteistoon, josta on saatavilla edullisia ja laadukkaita vaihtoehtoja erilaisiin kokoustiloihin. Voit myös katsoa, miten Google Meet toimii muiden kuin Googlen järjestelmien kanssa.

 • Videon ja audion esikatselunäyttö

  Kun olet klikannut kokouskoodia tai linkkiä, voit säätää kameraa ja mikrofonia sekä tarkistaa, miltä kuvasi näyttää, ennen kuin liityt kokoukseen. Näet myös muut kokoukseen liittyneet henkilöt.

 • Säädettävät asettelut ja näytön asetukset

  Meet nostaa videokokousten asettelussa automaattisesti esiin aktiivista sisältöä ja aktiivisia osallistujia.

  Jos haluat vaihtaa asettelua, klikkaa Meet-näytön alareunasta kolmea pistettä.

 • Kokouksen järjestäjien säätimet

  Kuka tahansa voi helposti kiinnittää, mykistää tai poistaa osallistujia. Tietosuojasyistä et voi poistaa toisen henkilön mykistystä. Voit kuitenkin pyytää heitä avaamaan mikrofonin.

  Oppilaitosten tileillä vain kokouksen järjestäjä voi mykistää tai poistaa muita osallistujia. Katso, miten voit hyödyntää Meetiä etäopetuksessa.

 • Näytön jakaminen

  Valitse koko näyttö tai jokin sovellusikkuna, niin voit näyttää esityksiä muille osallistujille tai työstää dokumentteja heidän kanssaan.

  Katso 10 vinkkiä Meet-esitysten parantamiseen.

 • Viestit osallistujien kanssa

  Ota kokouksen osallistujat mukaan keskusteluun reaaliaikaisilla viestintätoiminnoilla puheluiden aikana. Klikkaa chat-kuvaketta, kun haluat jakaa tiedostoja, linkkejä ja muita viestejä osallistujien kanssa. Viestit ovat nähtävissä vain kokouksen ajan.

 • Integrointi Google- ja Microsoft Office ‑sovellusten kanssa

  Liity kokouksiin suoraan Gmailista tai Kalenterista.

  Microsoft Officen käyttäjät voivat lisätä kutsun ja kokouksen tiedot Microsoft® Outlook® ‑kalenteriin.

Tietosuoja ja yksityisyys

Turvallisuus, vaatimustenmukaisuus ja yksityisyys

Väärinkäytön torjunta päällä oletuksena

Google Meet sisältää kaappauksenesto-ominaisuuksia, kokousten turvallisuustyökaluja ja muita väärinkäytön torjuntatoimintoja, jotka auttavat pitämään kokoukset turvallisina. Se tukee myös suojausavaimia ja monia muita kaksivaiheisen vahvistuksen tapoja.

Liikenteen salaus päällä oletuksena

Kaikki videokokousliikenne asiakkaan ja Googlen välillä on salattu oletuksena. Meet noudattaa IETF-tietosuojastandardeja, jotka koskevat DTLS-salausta ja SRTP-tietoliikenneprotokollaa.

Sitoutuminen säädöstenmukaisuuteen

Meetin ja muiden tuotteidemme turvallisuus-, tietosuoja- ja vaatimustenmukaisuustoiminnot tarkistetaan riippumattomasti säännöllisesti. Sertifioinnit ja todistukset on listattu kokonaisuudessaan vaatimustenmukaisuusmateriaalien keskuksessa.

Sininen kilpi, jonka keskellä on iso G-kirjain

Sitoutuminen tietojesi ja datasi suojaamiseen

Google Meet noudattaa samoja vahvoja tietosuojasitoumuksia kuin muutkin Google Cloudin yrityspalvelut.

Meet ei sisällä käyttäjän huomiota seuraavia ominaisuuksia tai ohjelmia.

Meet ei käytä asiakasdataa mainontaan.

Meet ei myy asiakasdataa kolmansille osapuolille.

Toimialaratkaisut

Google Meet oppilaitoksia, terveydenhuoltoa ja yleishyödyllisiä yhteisöjä varten Google Workspacen kautta

Kouluttajat, järjestöt ja terveydenhuollon ammattilaiset, jotka tarvitsevat videokonferensseja, voivat käyttää Google Meetiä osana Google Workspacea, joka sisältää myös muita tietosuojaominaisuuksia ja työkaluja.

 • Google Workspace for Education Fundamentals

  Oppilaitokset voivat käyttää Google Meetiä maksutta osana Google Workspace for Education Fundamentalsia. Meet, Classroom ja muut Google Workspace ‑tuotteet auttavat varmistamaan vaatimustenmukaisuuden (esimerkiksi COPPA, FERPA ja GDPR).

 • Google Workspace terveydenhuollolle

  Kun käytät Google Meetiä osana Google Workspacea, täytät HIPAA-lain vaatimukset hoitaessasi potilaita virtuaalivastaanotolla. Google Workspacen avulla voit myös tallentaa dataa suojatusti Driveen ja työskennellä paperittomasti digitaalisten lomakkeiden avulla.

 • Google Workspace yleishyödyllisille yhteisöille

  Ehdot täyttävät organisaatiot voivat käyttää Google Workspace yleishyödyllisille yhteisöille ‑versiota maksutta. Gmail, Drive, Docs, Meet ja muut Google Workspacen turvalliset yrityssovellukset tuovat tiimityöhön lisää tehoa.

Johtavat yritykset järjestävät videokonferensseja Google Meetissä