Videokonferenciák a Google Meettel

A Google Meet megkönnyíti a biztonságos videokonferenciák indítását. Bármelyik modern böngészőből bekapcsolódhat, vagy letöltheti az alkalmazást, és máris indulhat a megbeszélés.
Egy Meet-videokonferencia 12 résztvevője 4x3-as rácsban megjelenítve

Mi a videokonferencia?

A videokonferenciákon a felhasználók távolról tarthatnak kapcsolatot egymással különböző platformok, eszközök és képernyők használatával. Segítségükkel több felhasználó csatlakozhat egyszerre bárhonnan, ahol stabil az internetkapcsolat. Ezenkívül új módszert biztosítanak nekik arra, hogy kommunikáljanak azokról a dolgokról, amelyek a legfontosabbak az üzleti vagy a személyes életükben.

A nagyvállalati szintű videokonferenciák mindenkinek rendelkezésére állnak a Google Meettel. Minden, Google-fiókkal rendelkező felhasználó díjmentesen létrehozhat akár 100 résztvevős és alkalmanként akár 60 perces online megbeszéléseket.

Egy fizetős Google Workspace-csomag birtokában a vállalkozások, iskolák és más szervezetek kihasználhatják a speciális funkciók, például az akár 500 belső vagy külső résztvevővel rendelkező megbeszélések és a Google Workspace-re frissített domaineken belül akár 100 000 nézőt befogadni képes élő közvetítések előnyeit.

A Google Meet és a Duo együtt gondoskodik az online videokonferenciák biztonságáról

A Google Meet-funkciók a Duo alkalmazásba is megérkeznek. A felhasználók egyszerűen fognak tudni videokonferenciákat ütemezni, illetve videohívással azonnal kapcsolatba lépni egy személlyel vagy csoporttal.

A Duo alkalmazást még az idén a Google Meetre fogjuk frissíteni, azaz a Google rendszerében elérhető egyetlen videokommunikációs szolgáltatásunkra, amelyet mindenki díjtalanul vehet igénybe.

A Google Meet és a Duo használatával folytatott videokonferenciát megjelenítő laptop, Google Home és Pixel telefon

Kezdő lépések

Hogyan lehet regisztrálni a Google Meetre?
 • Személyes használatra

  Ha már használja a Gmailt, a Google Fotókat, a YouTube-ot vagy bármely más Google-terméket, nincs más dolga, mint bejelentkezni a meglévő Google-fiókjába.

  Nincs Google-fiókja? Hozzon létre egyet.

 • Üzleti használatra

  Ha már használja a Google Workspace szolgáltatást, nincs más dolga, mint bejelentkezni a meglévő fiókjába.

  Ha nincs Google Workspace-fiókja, a csomagjaink és áraink áttekintésével bővebben is tájékozódhat a cégeknek szánt lehetőségekről.

 • Google Workspace-adminisztrátoroknak

  A Google Meet már része a Google Workspace és a Google Workspace for Education Fundamentals terméknek.

  Ha a Google Workspace részeként szeretné használatba venni a Meetet, kapcsolja be a videohívási funkciót a szervezetében.

Hozzáférés a Google Meethez

SZÁMÍTÓGÉPRŐL

Bármely modern böngészőt használhatja – semmit sem kell letöltenie

Bármilyen modern böngészőből indíthat megbeszélést vagy bekapcsolódhat megbeszélésbe az asztali gépén vagy a laptopján. Ehhez semmilyen kiegészítő szoftvert nem kell telepítenie.

TELEFONRÓL VAGY TÁBLAGÉPRŐL

A Google Meet mobilalkalmazás letöltése

Megbeszélésekbe kapcsolódhat be, megbeszéléseket tarthat, illetve megoszthatja a képernyője tartalmát a Google Play Áruházból és az Apple Store-ból letölthető Google Meet mobilalkalmazásból.

Get it on Google Play icon Download on the App Store icon

A MEGBESZÉLÉSEK ALAPJAI

Videokonferencia indítása
 • Új megbeszélés létrehozása

  Új videomegbeszélés létrehozásához jelentkezzen be a meglévő Google-fiókjába, vagy regisztráljon új fiókra.

 • Mások meghívása online videomegbeszélésre

  Küldje el a megbeszélés linkjét vagy kódját mindenkinek, akit meg szeretne hívni a megbeszélésre. A Google Meet díjmentes verziójában a résztvevők csak úgy kapcsolódhatnak be a megbeszélésekbe, ha létrehoznak egy Google-fiókot, vagy bejelentkeznek egy meglévő Google-fiókba.

 • Bekapcsolódás megbeszélésbe

  Koppintson a megbeszélés linkjére a meghívóban, írja be a házigazdától kapott megbeszéléskódot itt, vagy tárcsázzon be a megbeszélésbe a meghívóban szereplő betárcsázási szám és PIN-kód használatával.

Díjmentes funkciók

A videokonferenciák funkciói

Videokonferenciák akár 100 résztvevővel. A Google Meet visszaélések elleni funkciókat (köztük feltörés elleni védelmet) is kínál az adatvédelem és a biztonság érdekében.

 • Korlátlan számú megbeszélés

  Bárkivel – munkatársaival, ügyfeleivel, osztálytársaival – kapcsolatba léphet, ahányszor csak szeretne.

  A megbeszélésekre akár 100 résztvevőt is meghívhat. A Google Meet díjmentes verziójának használata esetén a fokozottabb biztonság érdekében minden meghívottnak Google-fiókkal kell bejelentkeznie a megbeszélésbe.

 • Élő feliratozás a megbeszélések közben

  Valós időben követheti a beszélgetést a Google beszédfelismerő technológiáján alapuló élő feliratozással. A feliratok bekapcsolásához a Meet képernyőjén látható három pont ikonra kattintva jelenítse meg a feliratozási beállítást (csak angol nyelven működik).

 • Számos eszközzel kompatibilis

  A Google Meet minden eszközön működik. A megbeszélésekbe asztali gépről vagy laptopról, Android-eszközről, illetve iPhone-ról vagy iPadről is bekapcsolódhat. Ha otthonról dolgozik, Google Nest Hub Max készülékkel is bekapcsolódhat a megbeszélésekbe.

  A konferenciatermi funkciókat igénylő szervezetek Google Meet-hardver használatával juthatnak kedvező árú, jó minőségű fizetős lehetőségekhez. Ezenkívül érdemes elolvasni a Google Meet nem Google-rendszerekkel való kompatibilitásáról szóló cikket is.

 • Előnézeti képernyő video- és hangbeállításokkal

  A megbeszélés kódjára vagy linkjére kattintás után beállíthatja a kamerát és a mikrofont, és a megbeszélésbe való belépés előtt ellenőrizheti, hogyan fog kinézni. A megbeszélésbe már bekapcsolódott résztvevők előnézetét is láthatja.

 • Módosítható elrendezések és képernyőbeállítások

  A Meet a videomegbeszélések közben automatikusan úgy változtatja a képernyő elrendezését, hogy mindig a legaktívabb tartalmak és résztvevők látsszanak.

  Ha másik elrendezésre szeretne váltani, kattintson a három pont ikonra a Meet képernyőjének alsó sarkában.

 • Beállítási lehetőségek a megbeszélések házigazdáinak

  Bárki könnyedén kitűzhat, elnémíthat vagy eltávolíthat résztvevőket. Adatvédelmi okokból mások elnémítását nem oldhatja fel. Kérje meg az adott résztvevőt, hogy oldja fel ő a hangja elnémítását.

  Az oktatási fiókok esetében csak az a felhasználó némíthatja el és távolíthatja el a résztvevőket, aki létrehozta a megbeszélést. Figyelmébe ajánljuk A Meet beállítása távoktatáshoz című cikkben olvasható útmutatónkat.

 • Képernyőmegosztás a résztvevőkkel

  A teljes képernyőjének vagy egy alkalmazás ablakának megosztásával megoszthatja a prezentációit, vagy együttműködhet másokkal a dokumentumokon.

  10 tippünket követve jobb prezentációkat tarthat a Meeten keresztül.

 • Üzenetváltás a résztvevőkkel

  Hívás közbeni élő üzenetküldéssel érdekesebbé teheti a megbeszéléseket. Ha fájlokat, linkeket vagy más üzeneteket szeretne megosztani a résztvevőkkel, kattintson a Csevegés ikonra. Az üzenetek csak a megbeszélés közben láthatók.

 • Integráció a Google és a Microsoft Office alkalmazásaival

  A megbeszélésekbe közvetlenül bekapcsolódhat a Gmailből vagy a Naptárból.

  A Microsoft Office-felhasználók felvehetők a meghívókba, és ezek a felhasználók a Microsoft® Outlook® Naptárban láthatják a megbeszéléseket.

Biztonság és adatvédelem

Biztonság, megfelelőség és adatvédelem

A visszaélések elleni funkciók alapértelmezés szerint be vannak kapcsolva

A Google Meet különféle visszaélések elleni intézkedésekkel, például feltörést gátló funkciókkal és biztonságos megbeszélésvezérlőkkel garantálja a megbeszélések biztonságát. Ezenkívül többféle kétlépcsős azonosítási lehetőséget is támogat, például a biztonsági kulcsok használatát.

A küldés közbeni titkosítás alapértelmezés szerint be van kapcsolva

Alapértelmezés szerint minden videomegbeszélés adatait titkosítva továbbítjuk az ügyfél és a Google között. A Meet megfelel az IETF DTLS-re (Datagram Transport Layer Security) és SRTP-re (Secure Real-time Transport Protocol) vonatkozó szabványainak.

Betartjuk a szabályozási követelményeket

A termékeink – így a Meet is – rendszeresen átesnek független felek által végzett biztonsági, adatvédelmi és megfelelőséget igazoló ellenőrzéseken. A tanúsítványok és igazolások teljes listáját a Megfelelőségi erőforrásközpontban találja.

Kék pajzs, a közepén egy nagy G betűvel

Adatvédelem és titkosítás

A Google Meetre ugyanazok a szigorú adatvédelmi és titkosítási vállalások érvényesek, mint a Google Cloud többi nagyvállalati szolgáltatására.

A Meet nem tartalmaz olyan funkciót vagy szoftvert, amely nyomon követné, hogy figyelnek-e a felhasználók a megbeszéléseken.

A Meet nem használja az ügyféladatokat hirdetési célra.

A Meet nem értékesíti az ügyféladatokat harmadik feleknek.

Iparági megoldások

Google Meet oktatási, egészségügyi és nonprofit szervezeteknek a Google Workspace-en keresztül

A videokonferenciákat igénylő oktatók, nonprofit szervezetek és egészségügyi szakemberek a további adatvédelmi funkciókat és eszközöket is tartalmazó Google Workspace-en keresztül férhetnek hozzá a Google Meethez.

 • Google Workspace for Education Fundamentals

  Az iskolák díjmentesen használhatják a Google Workspace for Education Fundamentals részét képező Google Meetet. A Meet és a Tanterem, valamint a Google Workspace többi összetevője is használható a COPPA, a FERPA, a GDPR és a hasonló rendeleteknek való megfelelés biztosításához.

 • Google Workspace egészségügyi szervezeteknek

  A Google Workspace részét képező Google Meet felhasználható a HIPAA-megfelelőség biztosításához a virtuális rendeléssel történő távoli betegellátás során. A Google Workspace szolgáltatással a biztonságos adattárolás is megoldható a Drive-ban, így digitális betegfelvételi lapok használatával megvalósítható a papírmentesség.

 • Google Workspace nonprofit szervezeteknek

  Az erre jogosult szervezetek díjmentesen használhatják a Google Workspace for Nonprofits kiadást. A Google Workspace biztonságos alkalmazásaival – például a Gmaillel, a Drive-val, a Dokumentumokkal és a Meettel – az Ön nonprofit szervezeténél is hatékonyabb lehet az együttműködés.

A vezető cégek a Google Meetet használják a videokonferenciák tartásához