A vállalatok működésének átalakítása.

Csatlakozzon Ön is ahhoz az ötmillió csapathoz, amely a Gmail, a Dokumentumok, a Drive, a Naptár, a Meet és más felhőalapú alkalmazások segítségével végzi el a munkáját! Dolgozzon minden eddiginél gyorsabban, okosabban és szorosabb együttműködésben a Google Workspace segítségével!

Csomagok és árak Kapcsolatfelvétel az értékesítőkkel

Enterprise – „Gyorsabban” poszter
Enterprise – „Okosabban” poszter
Enterprise – „Együtt” poszter
Forrester logo

A Google Workspace jelentős üzleti értéket teremt.

Ismerje meg, hogy milyen előrelépést hozhat a Google Workspace a vállalata számára: töltse le a Forrester tanulmányát, amely a Google Workspace teljes gazdasági hatását mutatja be!

Próbálja ki a kalkulátort!

  • 1,5%-os árbevétel-növekedés a Google Workspace segítségével.*
  • Évi 171 óra időmegtakarítás felhasználónként. Ez felhasználónként körülbelül évi 21 napnak felel meg.*
  • 95% fölötti csökkenés az adatvédelmi incidensek kockázatában*
  • 20%-os csökkenés az eseti technikai támogatás iránti igényben.*
  • 331%-os megtérülés (ROI) a Google Workspace révén.

* Az eredmények a Forrester becslésén alapulnak. Ehhez modellszervezetként egy globális konglomerátumot használtak, amely több mint 20 ezer embert foglalkoztat, éves árbevétele pedig meghaladja a 3 milliárd amerikai dollárt.

Your organization's data is in good hands. ">
BIZTONSÁG

Jó kezekbe kerülnek a szervezeti adatai.

A Google Workspace részeként ugyanaz a beépített védelem, globális hálózat és kialakításánál fogva biztonságos infrastruktúra óvja az Ön adatait, identitásait, alkalmazásait és eszközeit is, mint amelyet a Google használ. Az adminisztrátorok egyetlen irányítópult segítségével leegyszerűsíthetik a hitelesítést, a digitális vagyon védelmét és az üzemeltetés felügyeletét.

99,9% fölötti pontosság a spam kiszűrésében és az üzleti levelezőrendszerek sérülékenységét kihasználó csalások megelőzésében

0 bejelentett/észlelt fiókelbitorlás a biztonsági kulcsok bevezetése óta

Több mint 20 millió eszköz felügyelete

További információ a biztonságról

Gördülékeny integráció alakítható ki a népszerű alkalmazásokkal.

A Google Workspace jól integrálható megbízható külső fejlesztésű alkalmazásokkal. Bármelyik Google Workspace alkalmazást használja is, helyben el tudja végezni a feladatait.

Az integrációs lehetőségek megismerése

Gördülékenyen és hatékonyan válthat a Google Workspace-ra.

Már cégek milliói tértek át a Google Workspace-ra megbízható szolgáltatópartnereink segítségével. Ők végigkalauzolják az áttelepítési folyamat minden lépésén, ügyelve a vállalkozás sajátos üzleti szükségleteire.

Colgate

„Biztató volt, hogy milyen pozitívan fogadták a dolgozók, amikor bejelentettük, hogy a Google-ra váltunk. A Google és a SADA Systems közreműködésével egy hétvége alatt sikerült élesben bevezetnünk a rendszert 23 ezer felhasználónál.”

Mike Crowe, a Colgate-Palmolive informatikai igazgatója