Skip to main content
Megoldások
Termékek
Iparágak
Források
Megoldások
Termékek
Iparágak
Források
Lifestyle image of woman using tablet The Apparel Agency, Google Workspace -ügyfél
Lifestyle image of woman using tablet The Apparel Agency, Google Workspace -ügyfél

Vásároljon professzionális levelezőszolgáltatást a cége számára.

Díjmentes próbaidőszak 14 napig, majd felhasználónként 5,75 € havonta*

Próbálja ki ingyen
alternate_email

E-mail – @sajatceg

Mutasson fel professzionális arculatot a cég domainjét használó egyéni e-mail-címmel. Hozzon létre személyre szabott e-mail-címet a csapattagok számára – például janos@sajatceg.

business_center

Több mint e-mail

A(z) 5,75 €/felhasználó/hó díjért 30 GB felhőtárhelyhez, fájlmegosztási funkcióhoz, videokonferenciákhoz, nonstop ügyfélszolgálathoz és sok más funkcióhoz juthat hozzá. Szükség esetén egyszerűen korlátlan tárhelyre is bővítheti a szolgáltatást.

Felhasználó alatt egy személyre szabott e-mail-cím (felhasznalo@sajatceg) értendő. A csoportos e-mail-aliasok (például ertekesites@sajatceg és ugyfelszolgalat@sajatceg) díjmentesen használhatók, nem számítanak felhasználónak.

verified_user

Biztonságos megoldás

A Google rendkívül megbízható szerverei 99,9 százalékos rendelkezésre állást szavatolnak az e-mail-szolgáltatáshoz. Piacvezető biztonsági eljárások, spamvédelmi és automatikus mentési funkciók segítenek megóvni az üzleti adatokat.

Kezdje meg az üzleti levelezést 3 lépésben.

Regisztráció a Google Workspace csomagra

A regisztráció során adja meg azt a domaint, amelyet az üzleti levelezéshez szeretne használni. Ha még nincs a birtokában a kívánt domain, a Google-tól további díj ellenében meg tudja vásárolni.

A domain az e-mail-címek „@” jel utáni része.

A fiók beállítása

A beállítás során a rendszer kérni fogja, hogy igazolja a domainjét. A fiókját céges embléma feltöltésével, e-mail-aliasok – például ertekesites@sajatceg – és további olyan felhasználók létrehozásával szabhatja testre, akiknek e-mail-címre van szükségük.

Annak igazolására, hogy Ön a domain tulajdonosa, a Google Workspace telepítővarázslója egyedi ellenőrző kódot ad meg, amelyet hozzá kell adnia a domainbeállításokhoz a domainszolgáltatónál. Ez gondoskodik arról, hogy az engedélye nélkül senki más ne használhassa a domaint a Google Workspace szolgáltatáshoz.

Az e-mail-aliasok olyan csoportos e-mail-címek, mint amilyen például az ertekesites@sajatceg, ugyfelszolgalat@sajatceg vagy az info@sajatceg. Az e-mail-aliasok használata díjmentes, ezek nem számítanak felhasználónak.

E-mail-küldés és sok más

Próbálja ki 14 napig díjmentesen a Google Workspace szolgáltatást: küldjön e-maileket, tartson HD-felbontású videokonferenciákat, hozzon létre dokumentumokat, és osszon meg fájlokat a felhőben. A számlázást bármikor beállíthatja, ha a próbaidőszak után tovább szeretné használni a Google Workspace-t.

Próbálja ki ingyen

Ha kérdése van, vagy segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal.