Skip to main content
Megoldások
Termékek
Iparágak
Források
Megoldások
Termékek
Iparágak
Források
A Gmail logója

Hozzon létre üzleti e-mail címet, hogy kitűnjön

Az egyéni e-mail-címmel rendelkező domain elősegíti, hogy vállalkozása még professzionálisabb képet mutasson, és kitűnjön versenytársai közül. A Gmail és a Google Workspace segítségével most könnyedén hozhat létre professzionális e-mail-címet vállalkozása számára.

Kezdő lépések
Egy nő egy laptoppal egy asztalosműhelyben kollégájával beszélget arról, hogy létrehoznak egy üzleti e-mail-címet a Gmail és a Google Workspace segítségével.
A Google Workspace-termékeket megjelenítő ikonok sora.

Csatlakozzon a több mint 3 milliárd havi aktív felhasználóhoz a világ legnépszerűbb irodai alkalmazási platformján.

Ideje létrehozni egy professzionális e-mail-címet? A Workspace és a Gmail segítségével könnyen létrehozhat egy @cegem e-mailt. Emellett hozzáférhet az üzleti irodai alkalmazások és együttműködési eszközök teljes csomagjához.

További információ
A üzleti e-mail alapjai

Az üzleti e-mail-fiók beállítása

Regisztráció a Google Workspace szolgáltatásra

Használja díjmentesen az első 14 napon. Azután pedig kiválaszthatja azt a csomagot, amely leginkább megfelel vállalkozása szükségleteinek.

Kezdő lépések

Kapcsolja össze domainnevét, vagy vásároljon egyet

Domainje egyszerűen összekapcsolható. A regisztráció során a Workspace segít megtalálni a regisztrátorokat domainnév vásárlásához vagy meglévő domainjének összekapcsolásához.

További információ

Hozza létre az összes szükséges e-mail-címet

Állítson be e-mail-címeket az alkalmazottaknak, valamint olyan aliasokat, mint például a sales@cegem. Ezután készen áll a Gmail aktiválására.

További információ

Az üzleti Gmail-fiók előnyei

Az egyéni Gmail-cím jobban megfelel üzleti célokra

Őrizze meg biztonságát a speciális biztonsági beállításokkal

Minden üzleti Gmail-fiók rendelkezik olyan funkciókkal, mint a kétlépcsős azonosítás és az adathalászat elleni védelem (a Gmail a támadások 99,9%-át blokkolja, még mielőtt azok megtörténhetnének), növelve a felhasználók biztonságát.

További információ
Egy pár egy kávézóban táblagép segítségével rendel a pincértől. A képet a Gmail ikonja és egy kétlépcsős azonosításra figyelmeztető felirat szegélyezi.

Extra e-mail-tárhellyel

Eltárolhatja az összes munkahelyi e-mailjét és fájlját, mivel az üzleti Gmail-fiókban több tárhely áll rendelkezésre, mint a személyes fiókban.

További információ
A Drive-tárhely felületének stilizált változata, felette a Drive, a Gmail és a Fotók tárolási adatainak ábrájával.

Kezelje alkalmazottai hozzáférését, ahogy növekszik a vállalkozása

Legyen akár egy alkalmazottja, akár több száz, a Gmail Önnel növekszik. Könnyen hozzáadhat vagy eltávolíthat alkalmazottakat, és kezelheti e-mail-hozzáféréseiket az összes eszközön.

További információ
Egy táblagépet használó nő egy rakodótelepen, a kép fölé helyezett Admin UI-elemekkel, azt sugallva, hogy az alkalmazottak különböző eszközökön való e-mail-hozzáférését kezeli.

Tegye a sajátjává

Személyre szabhatja üzleti Gmail-fiókját saját logójával és márkajelzésével, hogy az kinézetre és érzetre is vállalkozása szerves része legyen. Hozzon létre egyedi, cégjelzéses e-mail-elrendezéseket, és szabja személyre üzenetváltásait az e-mailek összevonásával.

További információ
A Gmail felületének stilizált nézete, amely kiemeli a felhasználó cégének egyéni logóját.
Egy pár egy kávézóban táblagép segítségével rendel a pincértől. A képet a Gmail ikonja és egy kétlépcsős azonosításra figyelmeztető felirat szegélyezi.

Üzleti e-mail GYIK

További információ üzleti e-mail-címének létrehozásáról és fenntartásáról.

 • A standard Google Workspace-csomagokhoz előfizetés szükséges az olyan prémium funkciók eléréséhez, mint a hirdetésmentes Gmail egyéni vállalati domainen, a napi 24 órás támogatás a hét minden napján, a továbbfejlesztett Gmail, a Google Drive-tárhely és egyebek.

 • A Gmail iparágvezető biztonsági intézkedéseket alkalmaz az üzleti adatok védelme érdekében, és a spamek, adathalászok és rosszindulatú programok több mint 99,9%-át megakadályozza abban, hogy eljussanak a felhasználókhoz. A Gmail a Transport Layer Security (TLS) protokollt is használja az e-mailek titkosítására. További információ.

 • Igen, üzleti célokra is használhatja személyes Gmail-fiókját. Az üzleti e-mail-cím használatának azonban számos előnye van. További információ.

 • Amennyiben egyszemélyes vállalkozásként vagy egyéni vállalkozóként nincs szüksége egyéni e-mail-címre, próbálja ki a Google Workspace Individualt. Ha csak egy meglévő üzleti e-mail címet szeretne összekapcsolni, fizessen elő arra a Workspace-csomagra, amelyik leginkább megfelel vállalkozása igényeinek.

 • A Google Workspace Individual előfizetési csomag egyszemélyes vállalkozásoknak és egyéni vállalkozóknak kínál prémium funkciókat anélkül, hogy egyéni címhez tartozó domainre lenne szükségük. További információ.

 • A Gmail logója

  Tegye rá bélyegzőjét e-mailjeire

  Hozzon létre egyéni e-mail-címet a Gmail segítségével még ma, és mutassa meg a világnak, hogy komolyan veszi az üzletet.

  Kezdő lépések