Skip to main content
Oplossingen
Producten
Branches
Bronnen
Oplossingen
Producten
Branches
Bronnen
Gmail-logo

Een zakelijk e-mailadres valt op

Met een gepersonaliseerd e-maildomein lijkt uw bedrijf professioneler en valt u beter op dan uw concurrenten. Met Gmail en Google Workspace maakt u makkelijk een professioneel adres voor uw bedrijf.

Aan de slag
Een vrouw met een laptop praat met een collega in een houtwerkplaats over het maken van een zakelijk e-mailadres met Gmail en Google Workspace.
Een rij iconen van Google Workspace-producten.

Al meer dan 3 miljoen maandelijks actieve gebruikers gebruiken het populairste productiviteitsplatform ter wereld

Is het tijd voor een professioneel e-mailadres? Met Workspace en Gmail stelt u heel makkelijk een e-mailadres @uwbedrijf in. Bovendien krijgt u toegang tot een volledige suite aan zakelijke productiviteits- en samenwerkingstools.

Meer informatie
Basis van zakelijke e-mail

Uw zakelijke e-mailaccount instellen

Aanmelden voor Google Workspace

De eerste 14 dagen zijn kosteloos. Daarna kunt u het abonnement kiezen dat het best past bij uw bedrijf.

Aan de slag

Een domeinnaam koppelen of kopen

Het is heel makkelijk om een domein te koppelen. Tijdens de aanmelding helpt Workspace registreerders om een domein te kopen of een bestaand domein te koppelen.

Meer informatie

Al uw e-mailadressen maken

Stel e-mailadressen in voor uw werknemers en voeg aliassen toe, zoals verkoop@uwbedrijf. Daarna kunt u Gmail activeren.

Meer informatie

Voordelen van zakelijke Gmail

Een gepersonaliseerd e-mailadres via Gmail is beter voor uw bedrijf

Beveiligd werken met geavanceerde beveiliging

Alle zakelijke Gmail-accounts bevatten functies zoals verificatie in 2 stappen en bescherming tegen phishing (Gmail blokkeert 99,9% van de aanvallen voordat ze kunnen worden uitgevoerd) om uw gebruikers te beveiligen.

Meer informatie
Een stelletje in een café bestelt bij een medewerker in de bediening die een tablet gebruikt. Aan de zijkant van de afbeelding staan het Gmail-icoon en een waarschuwing voor verificatie in 2 stappen.

Inclusief extra e-mailopslag

Sla al uw werkmails en -bestanden op. Met een zakelijk Gmail-account krijgt u meer opslag dan met een persoonlijk account.

Meer informatie
Een gestileerde versie van de interface voor Drive-opslag. Daarboven staan opslaggegevens voor Drive, Gmail en Foto's.

De toegang van werknemers beheren terwijl uw bedrijf groeit

Of u nu één werknemer heeft of honderden, Gmail groeit met u mee. U kunt makkelijk werknemers toevoegen en verwijderen en hun e-mailtoegang op verschillende apparaten beheren.

Meer informatie
Een vrouw gebruikt een tablet in een scheepswerf. Over de afbeelding heen staan elementen uit de beheerdersinterface die aangeven dat ze instelt dat werknemers hun e-mail kunnen openen op verschillende apparaten.

Maak het eigen

Pas uw zakelijke Gmail-account aan met uw eigen logo en branding, zodat het helemaal aansluit bij uw bedrijf. Maak aangepaste indelingen voor merkmails en personaliseer berichten met e-mail samenvoegen.

Meer informatie
Een gestileerde weergave van de Gmail-interface waarin het eigen logo van het bedrijf van de gebruiker is uitgelicht.
Een stelletje in een café bestelt bij een medewerker in de bediening die een tablet gebruikt. Aan de zijkant van de afbeelding staan het Gmail-icoon en een waarschuwing voor verificatie in 2 stappen.

Veelgestelde vragen over zakelijke e-mail

Ontdek hoe u een zakelijk e-mailadres maakt en onderhoudt.

 • Voor standaard Google Workspace-abonnementen moet u betalen om premium functies te kunnen gebruiken, zoals Gmail zonder advertenties in een aangepast bedrijfsdomein, 24/7 support, meer opslag voor Gmail en Google Drive en meer.

 • Gmail gebruikt toonaangevende beveiligingsmaatregelen om bedrijfsgegevens te beschermen en te zorgen dat meer dan 99,9% van de spam, phishing en malware gebruikers nooit bereikt. Gmail gebruikt daarnaast Transport Layer Security (TLS) om e-mails tijdens de overdracht te versleutelen. Meer informatie

 • Ja, u kunt een persoonlijk Gmail-account zakelijk gebruiken. Maar een zakelijk e-mailadres heeft verschillende voordelen. Meer informatie

 • Eenpersoonszaken en zzp'ers die geen eigen domein nodig hebben, kunnen Google Workspace voor individuen gebruiken. Als u alleen een bestaand zakelijk e-mailadres wilt koppelen, meldt u zich aan voor het Workspace-abonnement dat het best past bij uw bedrijf.

 • Met het Google Workspace Individual-abonnement kunnen eenpersoonszaken en zzp'ers premium functies gebruiken zonder een gepersonaliseerd e-maildomein te hoeven maken. Meer informatie

 • Gmail-logo

  Zet uw stempel op uw e-mails

  Maak vandaag nog een gepersonaliseerd e-mailadres met Gmail en toon uw bedrijf aan de wereld.

  Aan de slag