Skip to main content
Løsninger
Produkter
Bransjer
Ressurser
Løsninger
Produkter
Bransjer
Ressurser
Gmail-logo

Vis frem bedriften med egendefinerte e-postadresser

Med et egendefinert e-postdomene får bedriften et mer profesjonelt utseende og skiller seg ut fra konkurrentene. Med Gmail og Google Workspace kan du enkelt gi et profesjonelt inntrykk ved å lage en egen adresse for bedriften.

Kom i gang
En kvinne med en laptop som snakker med en kollega i et snekkerverksted om å opprette en bedrifts-e-postadresse med Gmail og Google Workspace.
En rad av ikoner for Google Workspace-produkter.

Slutt deg til mer enn 3 milliarder månedlige aktive brukere på verdens mest populære produktivitetsplattform.

Vil du gi et profesjonelt inntrykk med en egendefinert e-postadresse? Med Workspace og Gmail er det enkelt å lage en e-postadresse i formatet «@bedriftendin». Du får dessuten tilgang til en full pakke med bedriftsverktøy for produktivitet og samarbeid.

Finn ut mer
Grunnleggende om bedrifts-e-post

Slik konfigurerer du en e-postkonto for bedriften

Registrer deg for Google Workspace

Bruk det kostnadsfritt de første 14 dagene. Deretter kan du velge det abonnementet som passer best for bedriften din.

Kom i gang

Koble til eller kjøp et domenenavn

Det er enkelt å koble til et domene. Når du registrerer deg for Workspace, får du hjelp med å finne domeneregistratorer for domenekjøp eller koble til et domene du har fra før.

Finn ut mer

Lag alle e-postadressene du trenger

Lag e-postadresser for ansatte og aliaser som «salg@bedriftendin». Deretter er du klar til å aktivere Gmail.

Finn ut mer

Fordeler ved Gmail for bedrifter

En egendefinert e-postadresse via Gmail er bedre for virksomheten

Hold deg trygg med avansert sikkerhet

Alle Gmail-kontoer for bedrifter leveres med funksjoner som totrinnsbekreftelse og beskyttelse mot nettfisking (Gmail blokkerer 99,9 % av alle angrep før de skjer) for å bidra til å beskytte brukerne.

Finn ut mer
Et par som bestiller mat på kafe fra en servitør med et nettbrett. Ved siden av bildet vises et Gmail-ikon og et varsel om totrinnsbekreftelse.

Inkluderer ekstra lagringsplass til e-post

Med en Gmail-konto for bedrifter kan du lagre alle jobb-e-poster og -filer, siden du får mer lagringsplass enn med en personlig konto.

Finn ut mer
En stilisert versjon av grensesnittet for lagringsplass i Disk, overlagt med lagringsdata for Disk, Gmail og Foto.

Administrer de ansattes tilgang etter hvert som bedriften vokser

Gmail kan vokse med deg – fra én ansatt til hundrevis Du kan enkelt legge til og fjerne ansatte og administrere e-posttilgangen deres på ulike enheter.

Finn ut mer
En kvinne med et nettbrett på et skipsverft, overlagt med elementer fra administrator-UI-et som indikerer at hun administrerer ansattes e-posttilgang via ulike enheter.

Skreddersy alt til bedriften

Tilpass bedrifts-Gmail-kontoen med din egen logo og merkevarebygging, slik at den ser ut og føles som en del av bedriften din. Lag egendefinerte e-postoppsett basert på merkevaren din, og gi e-postene et personlig preg med e-postfletting.

Finn ut mer
En stilisert visning av Gmail-grensesnittet som fremhever den egendefinerte logoen til brukerens bedrift.
Et par som bestiller mat på kafe fra en servitør med et nettbrett. Ved siden av bildet vises et Gmail-ikon og et varsel om totrinnsbekreftelse.

Vanlige spørsmål om bedrifts-e-post

Finn ut mer om å lage og vedlikeholde bedrifts-e-postadresser.

 • Standard Google Workspace-abonnementer krever et abonnement for å få tilgang til premium-funksjoner som annonsefri Gmail på et egendefinert bedriftsdomene, døgnåpen brukerstøtte, utvidet Gmail, lagringsplass i Google Disk med mer.

 • Gmail bruker bransjeledende sikkerhetsmetoder for å beskytte bedriftsdata og blokkere mer enn 99,9 % av all søppelpost, nettfisking og skadelig programvare fra å nå frem til brukerne. Gmail bruker også TLS (Transport Layer Security) til å kryptere e-poster under overføring. Finn ut mer.

 • Ja, du kan bruke en personlig Gmail-konto til bedriftsformål. Men det er flere fordeler ved å bruke en bedrifts-e-postadresse. Finn ut mer.

 • Hvis du har et enkeltpersonforetak eller er selvstendig næringsdrivende og ikke trenger et egendefinert domene, kan du prøve Google Workspace Individual. Hvis du bare trenger å tilknytte en bedrifts-e-postadresse du har fra før, kan du registrere deg for Workspace-abonnementet som passer best for bedriften din.

 • Med Google Workspace Individual-abonnementet kan enkeltpersonforetak og selvstendig næringsdrivende få premium-funksjoner uten å ha et egendefinert domene for e-post. Finn ut mer.

 • Gmail-logo

  Sett bedriftens eget preg på e-posten

  Lag en egendefinert e-postadresse via Gmail i dag, og vis frem bedriften din for verden.

  Kom i gang