Egyszerűsítse le a munkafolyamatokat.

Használja a Google Workspace rendszer nyújtotta funkciókat – üzleti levelezés, videokonferenciák, felhőalapú tárhely és fájlmegosztás. Egy helyen minden eszköz, amelyre csapatának szüksége lehet a közös és hatékony munkavégzéshez.

POPSUGAR, Google Workspace -ügyfél
Üzleti előnyök kisvállalkozások számára
mail_outline

A Gmail használata munkához

A Google rendkívül megbízható szerverei 99,9 százalékos rendelkezésre állást szavatolnak az üzleti levelezési szolgáltatáshoz. Piacvezető spamszűrőink távol tartják a levélszemetet a postaládájától.

storage

Fájltárolás és -megosztás

A felhőalapú tárhellyel minden fájlját egyetlen biztonságos helyen tárolhatja. A tartalmakhoz aztán számítógépről, telefonról vagy akár táblagépről is hozzáférhet, és meg is oszthatja őket a csapat többi tagjával.

devices

Munka – bárhol és bármikor

Másokkal közösen szerkesztheti a dokumentumokat, táblázatokat és prezentációkat – bármilyen eszközt is használ. A valós idejű együttműködésnek köszönhetően egyszerűbben készül el a végső változat.

verified_user

Vállalati szintű biztonság

A cég minden adatát biztonságban tárolhatja, így azokhoz akkor sem férhetnek hozzá illetéktelenek, ha elveszít vagy ellopnak egy eszközt, illetve ha gyakran vesznek fel új dolgozókat.

group_add

Egyszerű informatikai felügyelet

Percek alatt megadhatja az új csapattagok beállításait, a Google Workspace pedig automatikusan frissül, így nem kell aggódnia azon, hogy még nem töltötte le a legújabb frissítést vagy biztonsági javítókészletet.

compare_arrows

Kompatibilis minden népszerű fájltípussal

Egyszerűen nyithat meg és szerkeszthet minden Microsoft® Word-, Excel- és Powerpoint-fájlt. A fájlokat exportálhatja, illetve olyanokkal is megoszthatja, akik nem Google Workspace -felhasználók.

A Simply Hired a csapatok közötti átlátható működés és együttműködés új szintjére lépett. Mivel kevesebb erőforrást kellett a felhőalapú megoldás felügyeletére fordítanunk, a kiadásaink is csökkentek.

Gautam Godhwani

Vezérigazgató és társalapító, Simply Hired