Sähköposti yrityksellesi

Ilmainen 14 päivää, minkä jälkeen 4,68 € kuukaudessa käyttäjää kohti*

The Apparel Agency, Google Workspace ‑asiakas
alternate_email

Sähköposti @yrityksesi

Osoita, että olet tosissasi. Toimintasi näyttää ammattimaiselta, kun käytät mukautettua sähköpostiosoitetta yrityksen verkkotunnuksessa. Luo yksilöllisiä sähköpostiosoitteita, kuten jere@yrityksesi.

enterprise

Enemmän kuin sähköposti

4,68 € kuukaudessa käyttäjää kohti kuukaudessa kattaa lisäksi 30 Gt pilvitallennustilaa, tiedostojen jakamisen, videokonferenssit, ympärivuorokautisen tuen ja paljon muuta. Päivitä tallennustila rajattomaksi helposti, kun tarvitset sitä.

verified_user

Turvallinen ja luotettava

Googlen huippuluotettavat palvelimet takaavat, että sähköposti on käytettävissäsi 99,9 % ajasta. Yrityksesi tiedot pysyvät turvassa markkinoiden johtavien suojausmenetelmien, roskapostisuojauksen ja automaattisten päivitysten ansiosta.

Aloita yrityssähköpostin käyttö vaivattomasti

1

Rekisteröidy Google Workspacen käyttäjäksi

Rekisteröitymisen yhteydessä määrität verkkotunnuksen, jonka haluat yrityssähköpostillesi. Jos et vielä omista verkkotunnusta, voit ostaa sen Googlelta lisämaksua vastaan.

2

Määritä tilisi

Määrityksen aikana sinua pyydetään vahvistamaan verkkotunnuksesi. Tee tilistäsi yksilöllinen lisäämällä yrityksesi logo, luomalla sähköpostialiaksia, kuten myynti@yrityksesi, ja määrittämällä tarvittaessa sähköpostiosoitteita lisäkäyttäjille.

3

Lähetä sähköposteja ja tee paljon muuta

Käytä Google Workspacea ilmaiseksi 14 päivää: lähetä sähköposteja, järjestä HD-videopuheluneuvotteluja, luo dokumentteja ja jaa tiedostoja pilven kautta. Voit jatkaa Google Workspacen käyttöä ilmaisen kokeilujakson jälkeen määrittämällä laskutuksen milloin tahansa.

Aloita ilmainen kokeilu

Voit ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai jos tarvitset apua.


*Vain uudet Google Workspace ‑asiakkaat. Tämä tutustumishinta on voimassa vain 12 kuukauden ajan 20:lle ensimmäisenä lisätylle käyttäjälle. Vakiohinnoittelu koskee kaikkia käyttäjiä 12 kuukauden jälkeen. Voit peruuttaa milloin tahansa.