Webhelyek

Készítsen egyszerűen hatékony csapatwebhelyeket

  • Készítsen közös munkával interaktív, jó minőségű webhelyeket csapatok, projektek vagy események számára. A webhelyek minden típusú képernyőn jól mutatnak – az okostelefontól az asztali számítógépig. Mindezt tervezési vagy programozási jártasság nélkül.

Hozzon létre webhelyeket programozási vagy tervezési készségek nélkül

A Google Webhelyeken egyszerűen megjelenítheti csapata munkáját, és könnyen hozzáférhet az összes Google Workspace -tartalomhoz – legyen az egy Drive-mappa, egy vagy akár egy megosztott Naptár.

Automatikusan optimalizálja a tartalmakat minden eszközre

A gondosan létrehozott témákkal feltűnőbb tartalmakat készíthet. A Google Webhelyek intelligens módszerei asztali számítógépekre, táblagépekre és mobiltelefonokra is automatikusan optimalizálják a munkáját.

Mozgasson, húzzon, szerkesszen – ennyi az egész

A tervezés és szerkesztés felettébb egyszerű: csak kattintson és húzzon az egérrel. Az alkotás a rácsos elrendezésben automatikusan átrendeződik. Minden tökéletesen illeszkedik a helyére, mégis egyszerűen áthelyezhető, átméretezhető és átrendezhető.

Együttműködésre tervezve

A Googe Webhelyek valós idejű, közös szerkesztést, valamint a Drive és a Dokumentumok szolgáltatásaiban már megszokott hatékony irányítást nyújt. A Dokumentumokban végzett közös munkához hasonlóan a gépeléssel egy időben megjelennek mindenki számára az elvégzett módosítások.

Biztonságos webhely, informatikai szakemberek nélkül

A felhasználók a Webhelyek szolgáltatáshoz hasonlóan könnyen, csupán néhány kattintással kezelhetik a megosztási és tulajdonosi beállításokat. A beágyazott tartalmak a megbízható, finomhangolt vezérlés érdekében megőrzik eredeti engedélyeiket.

Az önkormányzat különböző osztályai, a humánerőforrás-osztálytól kezdve a katasztrófavédelemig információdús, lenyűgöző webhelyeket hoztak létre a Webhelyek szolgáltatással. Anélkül, hogy az informatikusaink segítségét kérték volna – meséli Ted. – Így jut időnk a programozásra, a dolgozók pedig maguk is képesek jó minőségben előállítani a szükséges tartalmakat.

Ted Ross

Los Angeles

Főbb kérdések a Webhelyekről

Külső látogatók elérhetik a vállalkozás webhelyét?

Igen. A vállalkozáson kívüli személyek elérhetik a webhelyet, még akkor is, ha nem rendelkeznek Google Workspace-fiókkal. A hozzáférést a megosztási beállításokban korlátozhatja.

Módosíthatom a webhelyem teljes megjelenését?

Igen. Használhatja a Google által előre elkészített témákat, de saját témát is készíthet, és módosíthatja a webhely tulajdonságait, köztük a képeket, a betűtípusokat, a gombokat, a menük elrendezését és egyebeket. Az egyéni témák létrehozásáról ebből a súgócikkből tájékozódhat.

Vásárolhatok domaint a Google-on keresztül?

A Google segíthet, ha domaint szeretne vásárolni a cég egyik domainszolgáltatójától. A regisztráció során válassza az új domain vásárlásának lehetőségét. Ezt követően segítünk beállítani a Google Workspace rendszert az új domainjében.

Kezdje el még ma! Egyszerű.

Ha segítségre szorul, forduljon éjjel-nappal nyitva tartó e-mailes, csevegéses vagy telefonos ügyfélszolgálatunkhoz, ahol hús-vér emberek dolgoznak.

Próbálja ki ingyen