Luo lomake yhtä helposti kuin luot dokumentin

Valitse jokin monivalintakysymystyypeistä, järjestä kysymykset uudelleen vetämällä ja pudottamalla ja muokkaa arvoja helposti samalla tavalla kuin liittäisit luettelon.

Lähetä asiakkaille ammattimaisia kyselyjä

Huolitellut kyselyt auttavat sinua olemaan yhteydessä asiakkaisiin ja saamaan arvokkaita tietoja. Lisää kuvia, videoita ja oma käyttölogiikka, jotta vastaajat saavat upean kyselykokemuksen.

Analysoi vastaukset automaattisten yhteenvetojen avulla

Näe vastausten saapuminen reaaliajassa. Voit käyttää myös käsittelemättömiä tietoja ja analysoida niitä Google Sheetsissa tai muissa ohjelmissa.

Jaa lomakkeita sähköpostissa, linkillä tai verkkosivustossa

Lomakkeita on helppo jakaa tietyille henkilöille tai suurelle yleisölle. Voit upottaa lomakkeet verkkosivustoon tai jakaa niitä Currents:n, Facebookin tai Twitterin kautta.

Tee älykkäämpiä lomakkeita

Tietojen vahvistussäännöillä voit varmistaa, että sähköpostiosoitteet ovat oikeassa muodossa, päivämäärät ovat oikein ja ihmiset saavat oikeat kysymykset aiempien vastaustensa perusteella.

Luokaa kysymyksiä ja analysoikaa tuloksia yhdessä

Reaaliaikaisen yhteiskäytön ansiosta voit luoda lomakkeen entistä nopeammin. Tuloksia voi analysoida yhdessä ilman, että tiedoston eri versioita tarvitsee lähetellä edestakaisin.

Google Formsin käyttö sisällön keräämisessä asiakkailta säästi minulta tuntien työn. Määritin vain kyselyn, lähetin sen asiakkaille ja näin, kuinka vastaukset tulivat reaaliajassa samaan laskentataulukkoon.

Justin Hiltz

Johnny Cupcakes

Yleisimmät Formsia koskevat kysymykset

Tarvitseeko lomakkeeseen vastaamiseen Google-tilin?

Ei. Kuka tahansa voi vastata Google Forms -lomakkeeseen.

Voinko pitää lomakkeen yksityisenä ja vain yritykseni käytössä?

Kyllä. Google Formsin jakoasetusten avulla voit helposti määrittää, kuka voi tarkastella ja muokata lomakkeita.

Pystyykö Google Forms käsittelemään suuren määrän vastauksia?

Kyllä. Google Forms pystyy käsittelemään yhtä paljon tietoa kuin Google Sheets, jonka tiedostoihin mahtuu enimmillään 2 miljoonaa tietosolua. Ja se on paljon.

Aloita tänään – se on helppoa.

Jos tarvitset apua, käytettävissäsi on henkilökohtainen sähköposti-, chat- ja puhelintuki ympäri vuorokauden.

Aloita ilmainen kokeilu