Opret en formular lige så nemt, som du opretter et dokument

Vælg mellem flere forskellige spørgsmålstyper, træk og slip for at ændre spørgsmålenes rækkefølge, og tilpas værdier lige så nemt, som når du indsætter en liste.

Send professionelt udseende undersøgelser til dine kunder

Flotte undersøgelser hjælper dig med at få forbindelse til dine kunder, så du kan få værdifuld indsigt. Tilføj billeder, videoer og tilpasset logik for at give respondenterne en god oplevelse af undersøgelsen.

Analysér svar med automatiske resumeer

Se svarene i realtid, når de dukker op. Du kan også få adgang til rådata og analysere dem med Google Sheets eller andre programmer.

Del formularer via en mail, et link eller et website

Det er nemt at dele formularer med bestemte personer eller et bredt publikum ved at integrere formularer på dit website eller dele dem via Currents, Facebook eller Twitter.

Opret smartere formularer

Datavalideringsregler kan sikre, at mailadresser har det korrekte format, at datoer er korrekte, og at brugerne får de rette spørgsmål baseret på deres tidligere besvarelser.

Opret spørgsmål, og analysér resultaterne sammen

Samarbejde i realtid hjælper jer med at oprette formularer hurtigere og giver jer mulighed for at analysere resultater sammen uden at behøve at sende flere versioner af filen rundt.

Ved at bruge Google Analyse til at indsamle indhold fra vores kunder har jeg sparet adskillige timers arbejde. Jeg konfigurerede bare et spørgeskema, sendte det til vores kunder, og så kunne jeg se svarene dukke op i ét samlet regneark med det samme.

Justin Hiltz

Johnny Cupcakes

Ofte stillede spørgsmål om Analyse

Skal man have en Google-konto for at kunne svare på formularerne?

Nej. Alle kan svare på formularer fra Google Analyse.

Kan jeg gøre en formular privat, så den kun kan ses inden for min virksomhed?

Ja. Delingsindstillingerne for Google Analyse gør det nemt at styre, hvem der kan se og redigere dine formularer.

Kan Google Analyse håndtere større antal svar?

Ja. Google Analyse kan håndtere lige så mange data som Google Sheets, og Google Sheets kan på nuværende tidspunkt håndtere to millioner celler med data. Det er rigtig mange data.

Start i dag – det er nemt.

Hvis du har brug for hjælp, kan du få personlig support døgnet rundt alle ugens dage via mail, chat og telefon.

Start gratis prøveperiode