Az űrlapok létrehozása ugyanolyan egyszerű, mint bármilyen dokumentumé

Több kérdéstípus közül választhat, húzással rendezheti át őket, és a válaszlehetőségeket akár lista beszúrásával is megadhatja.

Professzionális megjelenésű felméréseket küldhet ügyfeleinek

A tetszetős felmérésekkel könnyebben építhet ki kapcsolatot az ügyfeleivel, akiktől így fontos adatokat kaphat. Képet, videót vagy egyéni logikai függvényt is hozzáadhat az űrlapokhoz, ezzel is javítva a kérdőív kitöltése nyújtotta élményt.

A válaszokat automatikus összefoglalókkal elemezheti

A válaszok valós időben jelennek meg. A Google Táblázatokkal vagy más szoftverrel hozzáférhet a nyers adatokhoz és elemezheti azokat.

Űrlapok megosztása e-mailben, linkkel vagy webhelyen

Az űrlapokat egyszerűen oszthatja meg a kiválasztott személyekkel vagy akár nagyobb közönséggel is, hiszen beszúrhatja őket webhelyére, és megoszthatja őket Currents-on, Facebookon vagy Twitteren is.

Intelligensebb űrlapok

Az adatellenőrzési szabályoknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy az e-mail címeket és dátumokat a felhasználók helyes formátumban adják meg, illetve hogy az űrlapot kitöltők a korábbi válaszaiknak megfelelő kérdésekre felelhetnek.

Tegyen fel kérdéseket, és elemezzék közösen a válaszokat

A valós idejű együttműködési funkcióval még gyorsabban hozhatók létre az űrlapok, és anélkül elemezheti csapatával közösen az adatokat, hogy körbe kellene küldeni a fájl különböző verzióit.

Órákat takarítottam meg azzal, hogy a Google Űrlapokkal gyűjtöttem adatokat az ügyfeleinktől. Egyszerűen összeállítottam egy kérdőívet, kiküldtem az ügyfeleknek, és a válaszok valós időben, egyetlen táblázatba gyűltek.

Justin Hiltz

Johnny Cupcakes

Főbb kérdések az Űrlapokról

Az űrlapok kitöltéséhez is szükségem van Google-fiókra?

Nem. Bárki kitölthet Google-űrlapokat.

Beállíthatom, hogy egy űrlapot csak a vállalkozásomhoz tartozók láthassanak?

Igen. A Google Űrlapok megosztási beállításaival könnyen megadhatja, hogy ki tekinthet meg és szerkeszthet egy adott űrlapot.

A Google Űrlapok jelentős mennyiségű választ is képes kezelni?

Igen. A Google Űrlapok éppen annyi adatot képesek kezelni, mint a Google Táblázatok: 2 millió cellányit. Elhiheti, ez nagyon sok adat.

Kezdje el még ma! Egyszerű.

Ha segítségre szorul, forduljon éjjel-nappal nyitva tartó e-mailes, csevegéses vagy telefonos ügyfélszolgálatunkhoz, ahol hús-vér emberek dolgoznak.

Próbálja ki ingyen