Maak gemakkelijk formulieren

Kies uit meerdere vraagtypen, versleep vragen om de volgorde te veranderen en pas waarden net zo gemakkelijk aan als wanneer u een lijst plakt.

Stuur professioneel ogende enquêtes naar klanten

Verzorgde enquêtes helpen u een band met klanten op te bouwen en waardevolle inzichten te verwerven. Voeg afbeeldingen, video's en aangepaste logica toe om mensen die reageren een prettige enquête-ervaring te bieden.

Analyseer antwoorden met automatische overzichten

Bekijk de antwoorden in realtime. U kunt ook de onbewerkte gegevens bekijken en analyseren met Google Spreadsheets of andere software.

Deel formulieren via een e-mail, link of website

U kunt gemakkelijk formulieren delen met specifieke mensen of met een breed publiek. Maak de formulieren onderdeel van uw website of deel ze via Currents, Facebook of Twitter.

Maak slimmere formulieren

Regels voor gegevensvalidatie zorgen ervoor dat e-mailadressen goed zijn opgemaakt, datums correct zijn en dat mensen de juiste vragen te zien krijgen op basis van hun eerdere antwoorden.

Maak samen vragen en analyseer de resultaten

Met realtime samenwerking kunt u uw formulier sneller maken en samen de resultaten analyseren zonder meerdere versies van het bestand rond te sturen.

Het gebruik van Google Formulieren om informatie van onze klanten te verzamelen heeft me uren werk gescheeld. Ik stel gewoon een vragenlijst op die ik naar onze klanten verstuur. Vervolgens worden alle reacties in realtime weergegeven in één spreadsheet.

Justin Hiltz

Johnny Cupcakes

Veelgestelde vragen over Formulieren

Hebben mensen een Google-account nodig om op formulieren te kunnen reageren?

Nee. Iedereen kan reageren op Google Formulieren.

Kan ik een formulier toegankelijk maken voor alleen mijn bedrijf?

Ja. Dankzij de instellingen voor delen kunt u in Google Formulieren eenvoudig zelf bepalen wie uw formulieren kan bekijken en bewerken.

Kan Google Formulieren een groot aantal reacties verwerken?

Ja. Met Google Formulieren kunnen net zo veel gegevens worden verwerkt als met Google Spreadsheets, en met Google Spreadsheets kunnen op dit moment twee miljoen cellen met gegevens worden verwerkt. Dat zijn een hoop gegevens.

Ga vandaag nog aan de slag: dat kan heel makkelijk

Als u hulp nodig heeft, kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week via e-mail, chat of telefoon support krijgen van een medewerker.

Nu starten