Word Google Workspace-partner

Promoot Google Workspace en verdien beloningen terwijl u klanten oplossingen voor hun bedrijf biedt.

Nu aanmelden

Dit programma wordt mogelijk gemaakt door CJ Affiliate. Als u het Google Workspace-programma niet ziet in CJ nadat u een CJ-account heeft gemaakt door op de bovenstaande knop 'Nu aanmelden' te klikken, neemt u contact op met GoogleWorkspaceAffiliates-external@google.com voor hulp.

Hoe kunt u lid worden?

Het Google Workspace-partnerprogramma wordt mogelijk gemaakt door CJ Affiliate. We hanteren een aanvraag- en beoordelingsproces, maar aanmelden kan heel gemakkelijk: klik hierboven op de knop Nu aanmelden om aan de slag te gaan en lid te worden van de community.

Wie kan deelnemen?

Iedereen met volgers of klanten die het succes van hun bedrijf zouden kunnen vergroten met Google Workspace dankzij productiviteitsverbetering en kostenbesparing. Acceptatie voor het programma wordt beoordeeld op basis van contentrelevantie en beleidsnaleving, promotietactieken en andere criteria.

Hoe kunt u verdienen?

Verdien beloningen voor de verkoop van Google Workspace-abonnementen, zonder jaarlimiet voor de beloningen die u kunt ontvangen. Ontwikkel nieuwe inkomstenmogelijkheden via aanvullende incentives. U krijgt ook toegang tot promotiecontent en speciale klantaanbiedingen.

Wilt u meer informatie?

Neem contact op met GoogleWorkspaceAffiliates-external@google.com voor vragen