Sheets

Yhteiskäyttöön soveltuvat, älykkäät ja turvalliset laskentataulukot nopealiikkeisille organisaatioille

  • Sheets on suunniteltu ketterien organisaatioiden tarpeisiin. Tekoälyominaisuuksien ansiosta saat käyttöösi juuri ne tiedot, joita tärkeiden liiketoimintapäätösten tekoon tarvitaan. Pilvipohjainen arkkitehtuuri mahdollistaa yhteistyön kenen kanssa tahansa, missä ja milloin vain. Yhteensopivuus Microsoft Officen kaltaisten ulkoisten järjestelmien kanssa sujuvoittaa monien datalähteiden parissa työskentelyä. Googlen infrastruktuuriin perustuva Sheets antaa sinulle vapauden luoda sisältöä, minkä lisäksi se pitää tietosi turvassa.

Sujuvaa yhteistyötä ja tietojen jakamista

Sheets tekee tiimien yhteistyöstä saumatonta, olipa kyse sitten tapahtuman suunnittelusta tai tuoreimpien liikevaihtotietojen jakamisesta. Voit helposti lisätä projekteihin yhteiskäyttäjiä sekä keskustella kollegoidesi kanssa dokumentin sisällä. Lisäksi näet muutokset välittömästi ja saat tiedon poissa ollessasi tehdyistä muokkauksista. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti sitä mukaa, kun teet niitä. Offline-käyttö antaa mahdollisuuden luoda, katsella ja muokata tiedostoja missä ja milloin tahansa.

Sujuvaa yhteistyötä ja tietojen jakamista

Hanki tietoja nopeasti Googlen tekoälyn avulla

Sheets tarjoaa kaikille organisaation jäsenille mahdollisuuden löytää datasta arvokkaita tietoja. Kaavojen kirjoitusta tehostava toiminto säästää aikaa ja vähentää virheitä ehdottamalla sopivia kaavoja kirjoittamisen aikana. Datassa siirtyminen sujuu helposti Tutki-painikkeella, jolla saat esiin trendit ja muokattavat visualisoinnit. Voit myös kirjoittaa Tutki-kohtaan kysymyksen, jolloin Googlen tekoäly hakee tarvitsemasi vastaukset puolestasi.

Hanki tietoja nopeasti Googlen tekoälyn avulla

Työskentele saumattomasti Sheetsilla ja Excelillä

Sheets tarjoaa aivan uusia tapoja tehdä yhteistyötä. Sinun ei enää tarvitse huolehtia siitä, käytätkö varmasti oikeaa tiedostoversiota, vaan voit keskittyä parhaiden ideoidesi edistämiseen. Saumaton yhteensopivuus Microsoft-tiedostojen kanssa helpottaa monissa eri käyttöympäristöissä työskentelyä, ja myös monet usein käytetyt pikanäppäimet vastaavat toisiaan.

Työskentele saumattomasti Sheetsilla ja Excelillä

Valvo datan käyttöä yritystason suojauksella

Kun käytät Sheetsia, sisältöäsi suojaa jatkuvasti yksi maailman tehokkaimmista tietoturvainfrastruktuureista. Hallinnoi käyttöoikeuksia käyttäjä-, ryhmä- tai verkkotunnustasolla. Määritä sisällölle vanhenemispäivä. Poista tietyiltä yhteiskäyttäjiltä lataus-, kopiointi- tai tulostusmahdollisuudet. Pidä arkaluontoiset tiedot turvassa Tietojen menetyksen esto ‑asetuksilla.

Valvo datan käyttöä yritystason suojauksella

Analysoi dataa useista lähteistä, esimerkiksi BigQuerysta

Sheets tarjoaa kaikki tarvitsemasi työkalut datan analysointiin ja visualisointiin sekä hyödyllisten, dataan perustuvien vinkkien löytämiseen. Lisäsovellusliittymät ja liitäntätyökalut helpottavat monista eri lähteistä peräisin olevan datan käsittelyä, käytitpä sitten CSV- tai Excel-muotoa tai mitä tahansa muuta tiedostomuotoa. Yhdistettyjen taulukoiden avulla voit analysoida miljardeja rivejä BigQuery-dataa Sheetsissä ilman aiempaa SQL-osaamista.

Analysoi dataa useista lähteistä, esimerkiksi BigQuerysta

Luo omia ratkaisuja

Nopeuta työnkulkuja luomalla liiketoimintasovelluksia ja automaatioita. AppSheetillä voit luoda Sheetsiin perustuvia omia sovelluksia koodia kirjoittamatta. Voit myös lisätä omia funktioita, valikon kohtia ja makroja Apps-skriptin avulla.

Tee Sheetsistä älykkäämpi

Reaaliaikaista luomista, muokkausta ja yhteistyötä

Anna yksittäisille käyttäjille tai ryhmille oikeus katsoa, kommentoida tai muokata laskentataulukoita. Työskentele yhdessä kollegoidesi kanssa – olivatpa he missä hyvänsä – ja näe päivitykset heti, kun ne on tehty.

Lomakkeen tai kyselyn tulokset heti käytettävissä

Luo kysely ja upota se verkkosivustoon tai lähetä kollegoille kyselylomake työpaikalla. Google Forms ja Sheets toimivat saumattomasti yhdessä, joten vastaukset siirretään suoraan Sheetsiin, jossa voit heti nähdä ja analysoida ne.

Muokkaa laskentataulukkoja laajennuksilla

Tarvitsetko lisää muotoiluja, työnkulkusääntöjä tai muita ominaisuuksia? Hae kolmannen osapuolen kehittäjien luomia työkaluja. Voit jopa luoda verkkotunnuksellesi omia laajennuksia.

Olemme pystyneet seuraamaan ja hallinnoimaan myyntiliidejä Googlen laskentataulukoilla, mikä on lisännyt tuloksia 30 %.

David Bullock

YETI Coolers

Yleisimmät Sheetsia koskevat kysymykset

Mitä funktioita Google Sheets tukee?

Google Sheets tukee yli 400:aa laskentataulukkofunktiota. Niiden avulla voit luoda kaavoja, jotka muokkaavat dataa, laskevat lukuarvoja ja luovat merkkijonoja. Voit jopa luoda omia funktioita Apps-skriptin avulla.

Voinko käyttää pikanäppäimiä Google Sheetsissa?

Kyllä. Voit käyttää Google Sheetsissa useita eri pikanäppäimiä, ja ne ovat aina käytössä. Voit myös ottaa käyttöön yhteensopivat pikanäppäimet, jotka muistuttavat läheisesti Microsoft Officen pikanäppäimiä.

Voinko muuntaa muita laskentataulukoita Google Sheets ‑taulukoiksi?

Kyllä. Voit tuoda Google Sheets ‑muotoon monia eri tiedostotyyppejä (esimerkiksi Excel, CSV ja pelkkä teksti). Alkuperäinen tiedosto säilyy ennallaan. Voit myös viedä dataa Sheetsista eri tiedostotyyppeihin.

Aloita tänään – se on helppoa.

Jos tarvitset apua, käytettävissäsi on henkilökohtainen sähköposti-, chat- ja puhelintuki ympäri vuorokauden.

Aloita ilmainen kokeilu