Táblázatok

Együttműködést segítő, intelligens és biztonságos táblázatok gyorsan fejlődő szervezeteknek

  • A Táblázatokat kifejezetten az agilis szervezetek igényeihez terveztük. A mesterséges intelligencián alapuló funkciók minden adatot egyszerűen elérhetővé tesznek, segítve ezzel a fontos üzleti döntések meghozatalát. A felhőalapú architektúra megkönnyíti a közös munkát – bárkivel, bármikor, bárhol legyen is rá szükség. A Microsoft Office-hoz hasonló külső rendszerekkel való kompatibilitás biztosítja, hogy több adatforrás együttes használatakor is zökkenőmentes legyen a munka. És mivel a Táblázatok a Google infrastruktúrájára épült, az adatait munka közben is biztonságban tudhatja.

Zökkenőmentes együttműködés és adatmegosztás

Akár eseményt szervez, akár a legfrissebb bevételi adatokat osztaná meg, a Táblázatokban mindig zökkenőmentesen folyik a közös munka. A projektekbe egyszerűen felvehet együttműködőket, azonnal megtekintheti a módosításokat, értesülhet a távolléte alatt végzett változtatásokról, és a dokumentumon belül cseveghet a munkatársaival. A változtatásokat a program gépelés közben automatikusan menti. Offline hozzáféréssel pedig bárhol és bármikor létrehozhatja, megtekintheti és szerkesztheti a fájlokat.

Zökkenőmentes együttműködés és adatmegosztás

Gyors statisztikák a Google mesterséges intelligenciájától

A Táblázatok segítségével a szervezet minden munkatársa értékes statisztikákat nyerhet ki az adatokból. A képletbehelyettesítő funkció gépelés közben megjeleníti a releváns képleteket, így rengeteg idő takaríthat meg, ráadásul a hibák számát is csökkentheti. Ha még egyszerűbben szeretne navigálni az adatok között, a Feltárás gombra kattintva megismerheti a trendeket és a személyre szabható ábrázolási módokat. A Feltárás lapon a kérdéseit is beírhatja, a Google mesterséges intelligenciája pedig megkeresi a választ.

Gyors statisztikák a Google mesterséges intelligenciájától

Zökkenőmentes munka a Táblázatokban és az Excelben

A Táblázatokban merőben új módszerekkel dolgozhat együtt kollégáival. Többé nem kell amiatt aggódnia, hogy a megfelelő fájlverziót nyissa meg, és az ötletek megvalósítására fordíthatja minden figyelmét. A Microsoft-fájlokkal, többek között a billentyűparancsokkal való kompatibilitás biztosítja, hogy több platform együttes használatakor is zökkenőmentes legyen a munka.

Zökkenőmentes munka a Táblázatokban és az Excelben

Felügyelet vállalati szintű biztonsági funkciókkal

A Táblázatokban a világ legfejlettebb biztonsági infrastruktúrája gondoskodik a tartalom folyamatos védelméről. A jogosultságok egyéni-, csoport- és domainszinten is kezelhetők. A fájlokat lejárati dátummal is elláthatja. Megtilthatja, hogy bizonyos együttműködők letölthessék, másolhassák vagy kinyomtathassák a fájlokat. Az Adatszivárgás elleni védelem vezérlőit használva biztonságban tudhatja a bizalmas adatait.

Felügyelet vállalati szintű biztonsági funkciókkal

Különböző forráshelyekről (például a BigQuery-ből) származó adatok elemzése

A Táblázatok programban az adatok elemzéséhez, ábrázolásához és statisztikai célú felhasználásához szükséges összes eszközt megtalálja. A hozzáadható API-k és összekötők segítik a más forrásokból (CSV- és Excel-fájlokból és egyéb fájlformátumokból) származó adatok feldolgozását. Összekapcsolt táblázatokat használva pedig több milliárd sornyi BigQuery-adatot elemezhet a Táblázatok programban mindenféle SQL-ismeret nélkül.

Különböző forráshelyekről (például a BigQuery-ből) származó adatok elemzése

Egyéni megoldások készítése

Készítsen üzleti alkalmazásokat és automatizációs összetevőket a munkafolyamatok felgyorsítására! Az AppSheet segítségével programozás nélkül írhat a Táblázatokra alapuló egyéni alkalmazásokat. Az Apps Script révén pedig egyéni függvényeket, menüpontokat és makrókat alakíthat ki.

Tegye még okosabbá a Google Táblázatokat

Valós idejű munka, szerkesztés és együttműködés

Egyéni felhasználóknak vagy csoportoknak adhat szerkesztési, megtekintési és megjegyzésírási jogosultságokat táblázatokhoz. Bárhonnan párhuzamosan dolgozhat munkatársaival, és azonnal láthatja az általuk végzett módosításokat.

Azonnal megtekinthető eredmények kérdőívek és felmérések kitöltésekor

Felméréseket hozhat létre és ágyazhat be a webhelyébe, vagy körbeküldhet a munkahelyén egy kérdőívet. A Google Űrlapok és a Táblázatok zökkenőmentesen működnek együtt, így a válaszok egyenesen egy táblázatba kerülnek, lehetővé téve ezzel az azonnali ellenőrzést és elemzést.

Bővítményekkel testre szabható táblázatok

A külső fejlesztők eszközeivel részletesebbé teheti a megjelenést, szabályozhatja a munkafolyamatot, és még sok mást is megtehet. Akár saját bővítményét is létrehozhatja domainjéhez vagy beépülő moduljához.

Egy ideje a Google Táblázatokkal követjük és kezeljük a potenciális vevőket, és a konverzió arányát 30%-kal növeltük.

David Bullock

YETI Coolers

Főbb kérdések a Táblázatokról

Mely függvényeket támogatja a Google Táblázatok?

A Google Táblázatok 400-nál is több táblázatkezelő függvény használatát támogatja, amelyekkel az adatok módosítására, számítások elvégzésére és karakterláncok létrehozására alkalmas képletek alkothatók. Az Apps Script segítségével még egyéni függvényeket is létrehozhat.

Használhatok billentyűparancsokat a Google Táblázatokban?

Igen. Több billentyűparancsot is használhat a Google Táblázatokban, melyek mindig be vannak kapcsolva. A Microsoft Office-ban használatos billentyűparancsokhoz hasonló, kompatibilis kombinációkat egy külön funkcióval kapcsolhatja be.

Átalakíthatok egyéb táblázatokat Google Táblázatok-fájllá?

Igen. Számos különböző fájltípust importálhat Google Táblázatok-formátumba, többek között Excel- és CSV-fájlokat, illetve egyszerű szöveget is. Az eredeti fájl az átalakítás után is érintetlen marad. Emellett egy Táblázatok-fájl adatait is exportálhatja különféle fájltípusokba.

Kezdje el még ma! Egyszerű.

Ha segítségre szorul, forduljon éjjel-nappal nyitva tartó e-mailes, csevegéses vagy telefonos ügyfélszolgálatunkhoz, ahol hús-vér emberek dolgoznak.

Próbálja ki ingyen