Sheets

Samarbejdsvenlige, smarte og sikre regneark til organisationer med fart på

  • Sheets er designet med fokus på omstillingsparate organisationers behov. Indbygget kunstig intelligens giver dig indsigt, som du kan bruge til at tage vigtige beslutninger på virksomhedens vegne. En skybaseret arkitektur giver dig mulighed for at samarbejde med hvem som helst, når som helst og hvor som helst. Kompatibilitet med eksterne systemer, herunder Microsoft Office, gør det nemt at arbejde med flere datakilder. Sheets er bygget på Googles infrastruktur, så du kan udfolde din kreativitet, samtidig med at dine oplysninger beskyttes.

Samarbejde og informationsdeling uden gnidninger

Uanset om du planlægger en begivenhed eller deler det seneste overblik over omsætningen, gør Sheets det nemt for teams at samarbejde. Føj nemt samarbejdspartnere til projekter, se ændringer, efterhånden som de opstår, få notifikationer om redigeringer, der foretages, mens du er væk, og chat med kolleger i det samme dokument. Alle ændringer gemmes automatisk. Med offlineadgang kan du oprette, se og redigere filer hvor som helst og når som helst.

Samarbejde og informationsdeling uden gnidninger

Hurtig indsigt via kunstig intelligens fra Googles

Sheets giver alle i organisationen mulighed for at få vigtig indsigt baseret på data. Formelacceleration sparer tid og giver færre fejl ved at vise relevante formler, mens du skriver. Hvis du vil navigere i dine data på en endnu nemmere måde, kan du klikke på knappen Udforsk for at se tendenser og visualiseringer, der kan tilpasses. Du kan også bare indtaste et spørgsmål i Udforsk og bruge Googles indbyggede kunstige intelligens til at hente de svar, du har brug for.

Hurtig indsigt via kunstig intelligens fra Googles

Det er nemt at samarbejde på tværs af Sheets og Excel

Sheets åbner op for en helt ny måde at samarbejde på, så du ikke behøver at bekymre dig om at have den rigtige version af en fil og i stedet fokusere på at realisere de bedste idéer. Problemfri kompatibilitet med Microsoft-filer, herunder mange af de tastaturgenveje, du er vant til at bruge, gør det gnidningsfrit at arbejde på tværs af flere platforme.

Det er nemt at samarbejde på tværs af Sheets og Excel

Bevar kontrollen med sikkerhed på virksomhedsniveau

Med Sheets bliver dit indhold løbende tjekket af en af verdens mest avancerede infrastrukturer for sikkerhed. Administrer tilladelser ved hjælp af adgang på individuelt niveau, gruppeniveau eller domæneniveau. Angiv udløbsdatoer for dit indhold. Deaktiver muligheden for at downloade, kopiere eller udskrive for bestemte samarbejdspartnere. Beskyt dataene ved hjælp af forebyggelse af datatab.

Bevar kontrollen med sikkerhed på virksomhedsniveau

Analyser data fra flere kilder, herunder BigQuery

Sheets giver dig alle de værktøjer, du skal bruge til at analysere, visualisere og få indsigt i dine data. Yderligere API'er og connector-værktøjer hjælper dig med at behandle data fra flere forskellige kilder – i CSV, Excel eller ethvert andet filformat. Og med forbundne regneark kan du analysere milliarder af rækker med BigQuery-data i Sheets uden erfaring med SQL.

Analysér data fra flere kilder, herunder BigQuery

Opret tilpassede løsninger

Gør dine arbejdsgange mere effektive ved at oprette virksomhedsapps og automatiske handlinger. Brug AppSheet til at oprette tilpassede apps, der bygger videre på Sheets, uden at skrive kode. Du kan også tilføje tilpassede funktioner, menupunkter og makroer med Apps Script.

Få mere ud af Sheets

Opret, rediger og samarbejd i realtid

Giv personer eller grupper adgang til at se, kommentere eller redigere regneark. Samarbejd med dine kolleger – uanset hvor de er – og se opdateringer, efterhånden som de foretages.

Hent lynhurtigt resultater fra formularer og undersøgelser

Opret og integrer en undersøgelse på dit website, eller send et spørgeskema rundt i virksomheden. Google Analyse og Sheets fungerer problemfrit sammen, så svarene overføres direkte til Sheets, hvor de kan gennemgås og analyseres med det samme.

Tilpas dine regneark med tilføjelser

Find værktøjer, der er oprettet af tredjepartsudviklere, for at få optimeret formatering, regler for arbejdsgange og meget mere. Du kan endda oprette dine egne tilpassede tilføjelser til dit domæne eller plugin.

Vi er blevet i stand til at spore og administrere salgsleads med Google-regneark, hvilket har øget leadkonverteringen med 30 %.

David Bullock

YETI Coolers

Oftest stillede spørgsmål om Sheets

Hvilke funktioner understøtter Google Sheets?

Google Sheets understøtter over 400 regnearksfunktioner, der kan bruges til at oprette formler, der manipulerer data, beregner tal og genererer strenge. Du kan endda oprette dine egne tilpassede funktioner ved hjælp af Apps Script.

Kan jeg bruge tastaturgenveje i Google Sheets?

Ja. En række tastaturgenveje er tilgængelige i Google Sheets og er altid slået til. Der er mulighed for at aktivere kompatible genveje, der svarer til dem, du har brugt i Microsoft Office.

Kan jeg konvertere andre regneark til Google Sheets?

Ja. Du kan importere mange forskellige filtyper (herunder Excel, CSV og almindelig tekst) til Google Sheets-format. Originalfilen forbliver intakt. Du kan også eksportere data fra Sheets til andre filtyper.

Start i dag – det er nemt.

Hvis du har brug for hjælp, kan du få personlig support døgnet rundt alle ugens dage via mail, chat og telefon.

Start gratis prøveperiode