Kalkylark

Smarta, säkra kalkylark för samarbete i flexibla organisationer

  • Kalkylark har utformats med behoven hos flexibla organisationer i åtanke. De många funktionerna innebär att du kan ta del av rätt insikter för att fatta meningsfulla affärsbeslut. En molnbaserad arkitektur gör att du kan samarbeta med vem du vill, när och var du vill. Kompatibilitet med externa system, inklusive Microsoft Office, gör att du slipper jobba med flera datakällor. Kalkylark bygger på Googles infrastruktur och ger dig friheten att skapa samtidigt som din information skyddas.

Samarbete och informationsdelning utan friktion

Med Kalkylark är det enkelt för team att samarbeta, oavsett om du planerar en händelse eller delar de senaste intäktsuppgifterna. Lägg enkelt till redigeringsbehöriga i projekt, se ändringar i takt med att de görs, få aviseringar om redigeringar som sker medan du är frånvarande och chatta med kolleger i samma dokument. Alla ändringar sparas automatiskt när du gör dem. Med offlineåtkomst kan du skapa, visa och redigera filer var och när du vill.

Samarbete och informationsdelning utan friktion

Få insikter snabbt via Google AI

Kalkylark ger alla i organisationen möjlighet att upptäcka värdefulla insikter från data. Formelacceleration sparar tid och minskar risken för fel genom att visa relevanta formler medan du skriver. Navigera ännu enklare i din data genom att klicka på knappen Utforska och se trender och anpassningsbara visualiseringar. Du kan även skriva en fråga i Utforska och låta Google AI hämta svaren du behöver.

Få insikter snabbt via Google AI

Jobba smidigt i Kalkylark och Excel

Med Kalkylark får du helt nya sätt att samarbeta så att du slipper oroa dig för att ha rätt version av filen och kan fokusera på att förverkliga dina bästa idéer. Smidig kompatibilitet med Microsoft-filer, inklusive många kortkommandon som du är van vid, minskar friktionen vid arbete på flera plattformar.

Jobba smidigt i Kalkylark och Excel

Behåll kontrollen med säkerhet i företagsklass

I Kalkylark skyddas ditt innehåll kontinuerligt av en av världens mest avancerade säkerhetsinfrastrukturer. Hantera åtkomstbehörigheter på individnivå, gruppnivå eller domännivå. Ställ in sista giltighetsdatum för ditt innehåll. Inaktivera alternativ för att ladda ned, kopiera eller skriva ut för specifika redigeirngsbehöriga. Skydda känslig data med kontroller för förebyggande av dataförlust.

Behåll kontrollen med säkerhet i företagsklass

Analysera data från flera källor, inklusive BigQuery

Kalkylark innehåller alla verktyg du behöver för att analysera, visualisera och få insikter från din data. API:er och anslutarverktyg hjälper dig dessutom att behandla data från flera källor – i CSV, Excel eller ett annat filformat. Och med Anslutna kalkylark kan du analysera miljarder rader av BigQuery-data i Kalkylark utan SQL-kunskaper.

Analysera data från flera källor, inklusive BigQuery

Skapa anpassade lösningar

Skapa snabbare arbetsflöden med företagsappar och automatisering. Använd AppSheet för att skapa anpassade appar ovanpå Kalkylark utan behov av kodning. Eller lägg till anpassade funktioner, menyobjekt och makron med Apps Script.

Gör Kalkylark smartare

Skapa, redigera och samarbeta i realtid

Ge individer eller grupper behörighet att visa, kommentera eller redigera kalkylark. Jobba tillsammans med dina kolleger – oavsett var de är – och se uppdateringar i takt med att de görs.

Hämta formulär eller enkätresultat direkt

Skapa och bädda in en undersökning på din webbplats eller skicka runt en enkät på jobbet. Svaren visas direkt i Kalkylark för granskning och analys eftersom Google Formulär och Kalkylark fungerar sömlöst tillsammans.

Anpassa dina kalkylark med tillägg

Hitta verktyg som skapats av externa utvecklare och lägg till formatering, arbetsflödesregler och mycket mer. Du kan till och med skapa egna tillägg för din domän eller ditt pluginprogram.

Med hjälp av Google Kalkylark har vi kunnat bevaka och följa upp försäljningstillfällen och därmed ökat antalet genomdrivna affärer med 30 %.

David Bullock

YETI Coolers

Vanliga frågor om Kalkylark

Vilka funktioner har Google Kalkylark stöd för?

Google Kalkylark har stöd för över 400 kalkylarksfunktioner som kan användas för att skapa funktioner som ändrar data, beräknar strängar och genererar siffror. Du kan till och med skapa egna anpassade funktioner med Apps Script.

Kan jag använda kortkommandon i Google Kalkylark?

Ja. Flera kortkommandon är tillgängliga i Kalkylark och de är alltid aktiverade. Du kan välja att aktivera kompatibla kortkommandon som i stor utsträckning liknar de du använt med Microsoft Office.

Kan jag konvertera andra kalkylark till Google Kalkylark?

Ja. Du kan importera måna olika filtyper (inklusive Excel, CSV och oformaterad text) till Google Kalkylark-format. Originalfilen påverkas inte. Du kan även exportera data från Kalkylark till olika filtyper.

Kom igång i dag – det är enkelt.

Om du behöver hjälp erbjuds support dygnet runt via e-post, chatt och telefon.

Testa nu