Slides

Yhdessä luotuja kauniita esityksiä

  • Luo ja muokkaa huoliteltuja esityksiä selaimessa, jolloin et tarvitse erityisiä ohjelmistoja. Usea henkilö voi työskennellä samaan aikaan siten, että kaikilla on aina käytössään uusin versio.

Kommentointi, pikaviestit ja reaaliaikainen muokkaus

Käsittele verkossa yhtä ja samaa esitystä yhdessä yhtiökumppanisi, koko tiimin tai ulkoisten kontaktien kanssa. Sinä päätät, kuka saa muokata, tarkastella tai ainoastaan lisätä kommentteja.

Helposti suunniteltavat diat

Aloita nollasta tai nopeuta prosessia valitsemalla malli. Tee esityksestä vielä parempi videoiden, kuvien, piirrosten ja sujuvien siirtymien avulla.

Toimii PC:ssä, Macissa, matkapuhelimissa ja tablet-laitteissa

Tarkastele dioja tai jopa esitä ne puhelimesta tai tablet-laitteesta – voit aina harjoitella esitystä viime hetkille asti.

Rajoittamaton versiohistoria

Esitykset tallentuvat automaattisesti verkkoon ja versioita säilytetään ikuisesti ilman, että ne vähentävät Drive-tallennustilaasi, joten voit aina jäljittää muutokset ja poistaa muokkaukset.

Helppo jakamisen hallinta

Jakaminen on yksinkertaista. Voit antaa käyttöoikeuksia ja hallita, kuka voi tarkastella ja muokata dioja. Voit myös muuntaa Slides-esityksesi helposti haluamaasi muotoon ja jakaa sen muille.

Yrityksemme on globaali ja väkeämme työskentelee joka puolella maailmaa. Nyt he voivat viestiä ja tehdä yhteistyötä reaaliajassa käyttäen Google Docsia, Google Sheetsia ja Google Slidesia tietokoneella, älypuhelimella ja tablet-laitteella.

Sammy Aramaki

All Nippon Airways

Yleisimmät Slidesia koskevat kysymykset

Mitä ominaisuuksia Google Slides tarjoaa?

Voit esimerkiksi piirtää kaavioita ja kuvaajia, lisätä kohteita ja muotoja, muokata tekstejä ja kuvia sekä ottaa animaatiot käyttöön.

Voinko muuntaa muut esitykset Slides-muotoon?

Kyllä. Voit muuntaa monia eri tiedostotyyppejä Google Slides -muotoon. Alkuperäinen tiedosto säilyy ennallaan.

Miten yhtäaikainen muokkaus toimii?

Yhtäaikainen muokkaus tarkoittaa, että usea ihminen voi käsitellä samaa diaa samaan aikaan. Jakoasetusten avulla voit määrittää, kuka voi tarkastella ja muokata diaa, ja muutoshistorian avulla voit palata aikaisempiin versioihin. Käytettävissä myös Google Docsissa ja Sheetsissa.

Aloita tänään – se on helppoa.

Jos tarvitset apua, käytettävissäsi on henkilökohtainen sähköposti-, chat- ja puhelintuki ympäri vuorokauden.

Aloita ilmainen kokeilu