Slides

Flotte præsentationer skabt i fællesskab

  • Opret og rediger smarte præsentationer i din browser – det kræver ingen software. Flere personer kan arbejde på samme tid, så alle altid har den seneste version.

Kommentarer, chat og redigering i realtid

Arbejd online på en og samme præsentation med din forretningspartner, hele dit team eller eksterne kontaktpersoner. Du kan styre, hvem der har adgang til at redigere, se eller bare kommentere.

Dias, der er nemme at designe

Start fra bunden, eller speed processen op ved at vælge en skabelon. Du kan forbedre dine præsentationer med videoer, billeder, tegninger og jævne overgange.

Fungerer på både pc, Mac, mobiltelefoner og tablets.

Se eller præsenter dine dias på din telefon eller tablet, så du kan øve din præsentation indtil sidste minut.

Ubegrænset revisionshistorik

Dine præsentationer bliver automatisk gemt på nettet, og alle versioner gemmes uendeligt uden at tælle med i forbruget af din Drev-lagerplads, så du altid kan spore og fortryde ændringer.

Enkle delingsindstillinger

Det er nemt at dele. Du kan give tilladelser for at styre, hvem der kan se og redigere dine dias. Du kan nemt konvertere dine dias til det ønskede format, så du kan dele dem med andre.

Som global virksomhed har vi medarbejdere overalt i verden. Nu kan de kommunikere og samarbejde i realtid med Google Docs, Google Sheets og Google Slides på deres computere, smartphones eller tablets.

Sammy Aramaki

All Nippon Airways

Ofte stillede spørgsmål om Slides

Hvilke funktioner indeholder Google Slides?

Du kan tegne grafer og diagrammer, indsætte figurer og former, formatere tekst og billeder, aktivere animationer og meget mere.

Kan jeg konvertere andre præsentationer til Slides?

Ja. Du kan konvertere mange forskellige filtyper til Google Slides-format. Originalfilen forbliver intakt.

Hvordan fungerer samtidig redigering?

Samtidig redigering betyder, at flere personer kan arbejde på samme dias på samme tid. I delingsindstillingerne kan du styre, hvem der kan se og redigere et dias, og ved hjælp af revisionsoversigten kan du vende tilbage til tidligere versioner. Findes også i Google Docs og Sheets.

Start i dag – det er nemt.

Hvis du har brug for hjælp, kan du få personlig support døgnet rundt alle ugens dage via mail, chat og telefon.

Start gratis prøveperiode