Diák

Közösen létrehozott gyönyörű prezentációk

  • Letisztult prezentációkat hozhat létre és szerkeszthet közvetlenül böngészőjében, mindenféle szoftver nélkül. Többen dolgozhatnak egy időpontban, így mindig mindenki a legújabb verziót látja.

Megjegyzések írása, csevegés és valós idejű szerkesztés

Az interneten közösen szerkeszthet egy prezentációt üzleti partnereivel, csapatával vagy külső személyekkel. Ön döntheti el, hogy ki szerkesztheti, tekintheti meg a prezentációkat, vagy akár azt is, hogy ki írhat hozzájuk megjegyzést.

Könnyen tervezhető diák

Teljesen új diákat hozhat létre, de ha szeretné, használhat sablont is. A prezentációt még lenyűgözőbbé teheti videók, képek, rajzok és finom átmenetek hozzáadásával.

Működik asztali számítógépen, Mac rendszerű eszközön, mobiltelefonon és táblagépen

Diáit megtekintheti, és akár be is mutathatja telefonjával vagy táblagépével, így az utolsó pillanatig gyakorolhatja a prezentációját.

Korlátlan módosítási előzmények

A prezentációkat a rendszer automatikusan menti online. A különböző verziók nem számítanak bele a Drive-tárhelyébe, így nyomon követheti és visszaállíthatja a korábbi verziókat.

Egyszerű megosztási vezérlők

Megosztani pofonegyszerű. Megadhatja, hogy kinek legyen jogosultsága megtekinteni és szerkeszteni a diákat, melyeket egyszerűen konvertálhat a kívánt formátumba, hogy megossza őket.

Nemzetközi cég vagyunk, az egész világon vannak dolgozóink. Most már valós időben tudnak kommunikálni és együttműködni, hála a Google Dokumentumoknak, a Google Táblázatoknak és a Google Diáknak – nem csak a számítógépükről, hanem okostelefonjukról és táblagépükről is.

Sammy Aramaki

All Nippon Airways

Főbb kérdések a Diákról

Milyen funkciók használhatók a Google Diákban?

Rajzolhat grafikonokat és diagramokat, beilleszthet objektumokat, képeket és animációkat, és számos más funkciót érhet el.

Átalakíthatok egyéb prezentációkat Diák-fájllá?

Igen. Számos típusú fájlt alakíthat át Google Diák-formátumúvá. Az eredeti fájl az átalakítás után is érintetlen marad.

Hogyan működik a közös szerkesztés?

A közös szerkesztés azt jelenti, hogy többen dolgoznak ugyanazon a dián egy időpontban. A megosztási beállításokkal szabályozhatja, hogy ki tekinthet meg vagy szerkeszthet diát, és a módosítási előzményekkel visszaállíthat korábbi verziókat. A közös szerkesztés elérhető a Google Dokumentumok és a Táblázatok szolgáltatásban is.

Kezdje el még ma! Egyszerű.

Ha segítségre szorul, forduljon éjjel-nappal nyitva tartó e-mailes, csevegéses vagy telefonos ügyfélszolgálatunkhoz, ahol hús-vér emberek dolgoznak.

Próbálja ki ingyen