Presentasjoner

Lag flotte presentasjoner sammen

  • Lag og rediger proffe presentasjoner i nettleseren din – du trenger ikke programvare. Flere personer kan jobbe samtidig, slik at alle alltid har den nyeste versjonen.

Kommentering, nettprat og sanntidsredigering

Jobb med én og samme presentasjon på nettet med forretningspartnere, hele teamet eller eksterne kontakter. Du bestemmer hvem som skal ha tillatelse til å redigere, se eller bare legge til kommentarer.

Det er lett å lage presentasjoner

Begynn med en blank side, eller gjør det raskere ved å velge en mal. Du kan gjøre presentasjonen mer virkningsfull med videoer, bilder, tegninger og fine overganger.

Fungerer på PC-er, Mac-er, mobiltelefoner og nettbrett.

Du kan se eller til og med kjøre presentasjonene dine via telefonen eller nettbrettet. Dermed har du alltid muligheten til å øve på presentasjonen din frem til siste minutt.

Ubegrenset versjonslogg

Presentasjonene lagres automatisk på nett, og versjonene bevares for evig uten at det teller mot lagringsplassen din på Disk, så du kan alltid spore og angre endringer.

Brukervennlige delingskontroller

Det er lett å dele. Du kan tildele tillatelser som bestemmer hvem som kan se og redigere presentasjonene dine. Det er også enkelt å konvertere presentasjonene til formatet du ønsker for å dele med andre.

Fordi vi er en global bedrift, har vi medarbeidere over hele verden. Nå kan de kommunisere og samarbeide i sanntid med Google Dokumenter, Google Regneark og Google Presentasjoner fra PC-er, smarttelfoner eller nettbrett.

Sammy Aramaki

All Nippon Airways

Vanligste spørsmål om Presentasjoner

Hvilke typer funksjoner inneholder Google Presentasjoner?

Du kan tegne grafer og diagrammer, sette inn objekter og figurer, formatere tekst og bilder, aktivere animasjoner og mye mer.

Kan jeg konvertere andre presentasjoner til Google-presentasjoner?

Ja. Du kan konvertere mange ulike filtyper til Google Presentasjoner-formatet. Originalfilen forblir intakt.

Hvordan fungerer fellesredigering?

Fellesredigering betyr at flere personer kan jobbe med den samme presentasjonen samtidig. Med delingsinnstillingene kan du angi hvem som skal kunne se og redigere en presentasjonsside, og med versjonsloggen kan du gå tilbake til tidligere versjoner. Også tilgjengelig i Google Dokumenter og Regneark.

Begynn i dag – det er enkelt.

Hvis du trenger hjelp, har du tilgang til døgnåpen brukerstøtte fra medarbeiderne våre via e-post, chat og telefon.

Start gratis prøveperiode