Sähköposti yrityksellesi

Aloita 14 päivän maksuttomalla kokeilujaksolla, jonka jälkeen hinta on 5,20 €/käyttäjä/kk*

The Apparel Agency, Google Workspace ‑asiakas
alternate_email

Sähköposti @yrityksesi

Osoita, että olet tosissasi. Toimintasi näyttää ammattimaiselta, kun käytät mukautettua sähköpostiosoitetta yrityksen verkkotunnuksessa. Luo yksilöllisiä sähköpostiosoitteita, kuten jere@yrityksesi.

enterprise

Enemmän kuin sähköposti

Tilauksen hinta on 5,20 € kuukaudessa käyttäjää kohti, ja se sisältää lisäksi 30 Gt pilvitallennustilaa, tiedostojen jakamisominaisuuden, videokonferenssitoiminnot, ympärivuorokautisen tuen sekä muita ominaisuuksia Tarvittaessa voit helposti päivittää tallennustilan rajattomaksi.

verified_user

Turvallinen ja luotettava

Googlen huippuluotettavat palvelimet takaavat, että sähköposti on käytettävissäsi 99,9 % ajasta. Yrityksesi tiedot pysyvät turvassa markkinoiden johtavien suojausmenetelmien, roskapostisuojauksen ja automaattisten päivitysten ansiosta.

Yrityssähköpostin käyttöönoton kolme vaihetta

1

Rekisteröidy Google Workspacen käyttäjäksi

Rekisteröitymisen yhteydessä määrität verkkotunnuksen, jonka haluat yrityssähköpostillesi. Jos et vielä omista verkkotunnusta, voit ostaa sen Googlelta lisämaksua vastaan.

2

Ota tili käyttöön

Määrityksen aikana sinua pyydetään vahvistamaan verkkotunnuksesi. Tee tilistä näköisesi lisäämällä yrityksesi logo, luomalla sähköpostialiaksia, kuten myynti@omayritys, ja määrittämällä lisää käyttäjiä, jotka tarvitsevat sähköpostiosoitteen.

3

Lähetä sähköposteja ja tee paljon muuta

Käytä Google Workspacea maksutta 14 päivää: lähetä sähköposteja, järjestä HD-videokonferenssipuheluja, luo dokumentteja ja jaa tiedostoja pilvessä. Voit valita laskutusasetukset milloin tahansa, niin pääset jatkamaan Google Workspacen käyttöä myös kokeilujakson jälkeen.

Aloita ilmainen kokeilu

Voit ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai jos tarvitset apua.


*Vain uudet Google Workspace ‑asiakkaat. Tämä tutustumishinta on voimassa vain 12 kuukauden ajan 20:lle ensimmäisenä lisätylle käyttäjälle. Vakiohinnoittelu koskee kaikkia käyttäjiä 12 kuukauden jälkeen. Voit peruuttaa milloin tahansa.