Skip to main content
Ratkaisut
Tuotteet
Toimialat
Materiaalit
Ratkaisut
Tuotteet
Toimialat
Materiaalit
Lifestyle image of woman using tablet The Apparel Agency, Google Workspace ‑asiakas
Lifestyle image of woman using tablet The Apparel Agency, Google Workspace ‑asiakas

Sähköposti yrityksellesi

Aloita 14 päivän maksuttomalla kokeilujaksolla, jonka jälkeen hinta on 5,75 €/käyttäjä/kk*

Aloita ilmainen kokeilu
alternate_email

Sähköposti @yrityksesi

Osoita, että olet tosissasi. Toimintasi näyttää ammattimaiselta, kun käytät mukautettua sähköpostiosoitetta yrityksen verkkotunnuksessa. Luo yksilöllisiä sähköpostiosoitteita, kuten jere@yrityksesi.

business_center

Enemmän kuin sähköposti

Tilauksen hinta on 5,75 € kuukaudessa käyttäjää kohti, ja se sisältää lisäksi 30 Gt pilvitallennustilaa, tiedostojen jakamisominaisuuden, videokonferenssitoiminnot, ympärivuorokautisen tuen sekä muita ominaisuuksia Tarvittaessa voit helposti päivittää tallennustilan rajattomaksi.

Käyttäjä tarkoittaa yhtä personoitua sähköpostiosoitetta (nimi@omayritys). Ryhmien sähköpostialiakset (kuten myynti@omayritys ja tuki@omayritys) sisältyvät hintaan, eikä niitä lasketa käyttäjiksi.

verified_user

Turvallinen ja luotettava

Googlen huippuluotettavat palvelimet takaavat, että sähköposti on käytettävissäsi 99,9 % ajasta. Yrityksesi tiedot pysyvät turvassa markkinoiden johtavien suojausmenetelmien, roskapostisuojauksen ja automaattisten päivitysten ansiosta.

Yrityssähköpostin käyttöönoton kolme vaihetta

Rekisteröidy Google Workspacen käyttäjäksi

Rekisteröitymisen yhteydessä määrität verkkotunnuksen, jonka haluat yrityssähköpostillesi. Jos et vielä omista verkkotunnusta, voit ostaa sen Googlelta lisämaksua vastaan.

Verkkotunnus on sähköpostiosoitteen osa, joka tulee @-merkin jälkeen.

Ota tili käyttöön

Määrityksen aikana sinua pyydetään vahvistamaan verkkotunnuksesi. Tee tilistä näköisesi lisäämällä yrityksesi logo, luomalla sähköpostialiaksia, kuten myynti@omayritys, ja määrittämällä lisää käyttäjiä, jotka tarvitsevat sähköpostiosoitteen.

Jotta voit vahvistaa omistavasi verkkotunnuksen, Google Workspacen ohjattu asennustoiminto antaa sinulle yksilöllisen vahvistuskoodin, jonka voit lisätä verkkotunnuksen asetuksiin verkkotunnuspalvelussa. Tämä varmistaa, ettei kukaan muu käytä Google Workspace ‑verkkotunnustasi ilman lupaasi.

Sähköpostialiakset ovat ryhmien sähköpostiosoitteita, kuten myynti@omayritys, tuki@omayritys ja info@omayritys. Sähköpostialiakset sisältyvät hintaan, eikä niitä lasketa käyttäjiksi.

Lähetä sähköposteja ja tee paljon muuta

Käytä Google Workspacea maksutta 14 päivää: lähetä sähköposteja, järjestä HD-videokonferenssipuheluja, luo dokumentteja ja jaa tiedostoja pilvessä. Voit valita laskutusasetukset milloin tahansa, niin pääset jatkamaan Google Workspacen käyttöä myös kokeilujakson jälkeen.

Aloita ilmainen kokeilu

Voit ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai jos tarvitset apua.