Skip to main content
Megoldások
Termékek
Iparágak
Források
Megoldások
Termékek
Iparágak
Források
A Google Workspace-termékeket megjelenítő ikonok sora.

A Google Workspace integrálása, személyre szabása és bővítése

Fejlesszen intelligens alkalmazásokat, és alakítson ki munkafolyamatokat a saját igényeinek megfelelő fejlesztői eszközök segítségével.

Alkalmazások létrehozása
PagerDuty- és Jira-integrációk a Workspace-hez

Létrehozási módok

API- és UI-eszközkészleteket használhat az egyedi megoldások létrehozásához, az adatok felszínre hozásához és a munkafolyamatok javításához

További információ

Gyorsan és könnyedén fejleszthet alacsony programozást igénylő alkalmazásokat és automatizációkat az Apps Script segítségével

További információ

Létrehozhat alkalmazásokat programozás nélkül az AppSheet segítségével, hogy még több munkafolyamatot automatizálhasson

További információ

Többezer kész alkalmazást használhat a Google Workspace Marketplace-ről

További információ

Kiemelt megoldások

Google Chat-integrációk a Workspace-hez

Csevegőalkalmazásokkal gazdagíthatja a csoportos beszélgetéseket

Javíthatja a valós idejű döntéshozatalt, könnyebb hozzáférést biztosíthat az adatokhoz, valamint egyszerűsítheti a munkafolyamatokat a műszakkezelési, problémakövetési, ügyfélnyilvántartási és egyéb alkalmazásokkal

További információ

Google Chat-integrációk a Workspace-hez

Más alkalmazásokból származó információk beillesztése a dokumentumokba okosszelvények segítségével

Használhat címkéket, és látványos előnézeteket jeleníthet meg kedvenc alkalmazásaiból

Az okosszelvények funkciót használó felhasználó más alkalmazásokból származó információkat importálhat

Személyre szabhatja meglévő megoldásait a Naptár, Drive és Meet API-kkal

Megbeszéléseket ütemezhet és indíthat közvetlenül más alkalmazásokból, illetve fontos információkhoz juthat a megbeszéléseken való részvétellel kapcsolatban

A Google Meet-integrációt használó felhasználó más alkalmazásokból is kapcsolódhat a megbeszélésekhez

Adatokkal támaszthatja alá döntéseit a Google Cloud elemzési eszközeivel

Alkalmazhatja a Google Táblázatok integrációit a Big Query, Looker és Data Studio használatakor, hogy valós idejű elemzéseket és az adatok részletesebb vizuális megjelenítését kaphassa.

Gazdagabb adatmegjelenítések és diagramok a Google Táblázatok Looker-integrációival

Biztonságos, felhőközpontú platformra építhet

Egy olyan platformon szabályozhatja az alkalmazások használatát és terjesztését, amelyben a fejlesztők világszerte megbíznak

Oldja meg egyszerűen a feladatait

Kezelje mind a harmadik féltől származó, mind az egyéni belső alkalmazásokat a Google Workspace-en az Adminisztrátori központban

Ossza szét az alkalmazásokat a szervezetén belül

Terjessze ki a telepítést a teljes domainre, vagy hozzon létre engedélyezőlistákat bizonyos alkalmazások számára, ha adott csoportokkal osztaná meg őket

A Google Workspace-szel integráló partnerek ma

Az Atlassian vállalati logója
A Tableau Software vállalati logója
A SAP vállalati logója
A Figma vállalati logója
Az AO Docs vállalati logója
A PagerDuty vállalati logója
A Miro vállalati logója
További alkalmazások keresése

Történetek ügyfeleinktől

Asana vállalati logó

„Az alapvető információknak egy központi helyre történő begyűjtése révén a csapatok számára egyensúlyt teremtünk meg, elkerülve a kiégést.”

Strand Sylvester, Termékmenedzser, Asana

A történet elolvasása
Asana-ügyfélbeszámoló
A SADA vállalati logója

„Az általunk bevezetett ésszerűsített folyamatok képessé teszik csapatainkat arra, hogy nagyobb projekteket vállaljunk, és még több szervezetnek adhassunk valódi üzleti hajtóerőt azáltal, hogy a Google Workspace segítségével megoldjuk a legösszetettebb problémáikat.”

Kelly Wright, a Workspace igazgatója, SADA

Történet elolvasása
Sada-ügyfélbeszámoló
Singapore Press Holdings vállalati logó

„Az Apps Script lehetővé tette számunkra, hogy a Google Workspace-en belül olyan munkafolyamat-motort hozzunk létre, amellyel minden feljegyzést és kérést elektronikusan kézbesíthetünk, hozzájárulva a célként kitűzött papírmentes irodához. Létrehoztunk egy központi tárhelyet is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomon kövessék a feljegyzéseket, a benyújtott elektronikus kérvényeket és a felhasználást.”

Goh Lai Fun, a HR-rendszerek vezetője, Singapore Press Holdings

A történet elolvasása
Singapore Press Holdings-ügyfélbeszámoló
Docusign vállalati logó

„Ügyfeleink igen kényelmesen tudják használni Google Workspace-bővítményeinket, ez pedig arra ösztönzi őket, hogy hosszú távon is alkalmazzák elektronikus aláírási szolgáltatásainkat. Amikor az ügyfelek integrációként használják alkalmazásainkat, kisebb valószínűséggel válnak meg azoktól. A próbaidőszakból fizetett előfizetésre váltás aránya kétszer magasabb, amikor az ügyfelek a Google Marketplace-integrációt használják, mint amikor csak a webhelyünkről töltik le az alkalmazásunkat.”

Tony Ramoutar, Az integrációk vezető termékmenedzsere, DocuSign

A történet elolvasása
DocuSign-ügyfélbeszámoló
Az Adobe vállalati logója

„A Google-ökoszisztéma kiterjedtsége nagyon fontos számunkra. Egy olyan platform, amely lehetővé teszi számomra, hogy amit egyszer létrehozok, azt több alkalmazásban is telepíthetem – mindenképpen nyertes ötlet.”

Siddharth Arora, menedzser, Adobe-termékmenedzsment

A történet elolvasása
Adobe-ügyfélbeszámoló

Gyakran Ismételt Kérdések

 • A Google Workspace Felügyeleti konzol lehetővé teszi az adminisztrátorok számára, hogy szabályozzák a hozzáférést az egyes alkalmazásokhoz, valamint segítheti őket az alkalmazások megosztásában és az adatokhoz való hozzáférés ellenőrzésében az adott szervezeten belüli csoportok szerint.

 • A Google Workspace-en belül használt alkalmazások további költségek nélkül állnak a felhasználók rendelkezésére. Egyes harmadik féltől származó alkalmazásokhoz az adott alkalmazások független fejlesztője által meghatározott további licencelésre van szükség, de ezen alkalmazások használatáért a Google-nál nem növekednek a költségei. Az egyéni alkalmazások is díjmentesen használhatók, kivéve az AppSheet segítségével készült alkalmazásokat, amelyekhez az alkalmazás felhasználóinak AppSheet-licenccel kell rendelkezniük.

 • Az AppSheet egy programozásmentes termék a Google Workspace-be integrált alkalmazások készítéséhez. Ez a Google Workspace-be integrált szolgáltatás lehetővé teszi bárki számára, hogy gyorsan olyan alkalmazásokat készítsen, amelyek a munkavégzést digitálisan átalakítják és észszerűsítik, mindezt egy egyszerű, áthúzással működő felület segítségével, amelynek használatához nincs szükség programozási tapasztalatra.

 • Az alkalmazások létrehozása nem jár további Google Workspace-licencköltséggel. A Workspace API-k és SDK-k használata díjmentes.

 • A Google Workspace fejlesztői dokumentációja a következő címen érhető el: https://developers.google.com/workspace, melyben információt talál az Apps Scriptről. További információkat kaphat, ha feliratkozik hírlevelünkre, és követi a YouTube-csatornánkat, a fejlesztői közösségünket, vagy ellátogat a Stack Overflow oldalára.

 • Nem, az Apps Script nem szükséges a Google Workspace-alkalmazások fejlesztéséhez, azonban olyan előre konfigurált funkciókat biztosít, mint az egyszerűsített hitelesítési konfiguráció, a kódkönyvtárak és a beépített kódszerkesztő, amelyek számos esetben egyszerűsítik az alkalmazásfejlesztés folyamatát. A fejlesztők dönthetnek úgy is, hogy az Apps Script helyett az általuk választott eszközöket és nyelveket használják.

 • A fejlesztők dönthetnek úgy is, hogy az általuk választott eszközöket és nyelveket használják.  A Google Workspace-alkalmazások létrehozásához használhatja az Apps Scriptet is, amely olyan előre konfigurált funkciókat biztosít, mint az egyszerűsített hitelesítési konfiguráció, a kódkönyvtárak és a beépített kódszerkesztő, amelyek számos esetben egyszerűsítik az alkalmazásfejlesztés folyamatát.

 • Alkalmazások létrehozása

  Nézze meg technikai dokumentációnkat, amelyben további információkat talál első alkalmazásának létrehozásához 

  További információ

  Alkalmazások a Marketplace webhelyen

  Látogasson el a Google Workspace Marketplace webhelyére, ahol partnereinktől származó alkalmazások ezreit találja.

  A Marketplace megnyitása
  Színes Workspace-termékikonok. Balról jobbra: Gmail, Naptár, Drive, Dokumentumok és Meet

  Fejlesztői hírlevél

  A legfrissebb hírek a Google Workspace integrációiról és bővíthetőségéről.

  Feliratkozás