Verdien beloningen door Google Workspace door te verwijzen

Raad Gmail, Google Meet en andere producten aan vrienden aan en krijg een beloning voor alle nieuwe doorverwezen gebruikers.

Nu deelnemen

Hoe het werkt

assignment

Deelnemen

Meld u aan door dit formulier in te vullen met uw naam en e-mailadres.

star_outline

Doorverwijzen

Deel uw unieke verwijzingslink en promotiecodes met uw netwerk.

redeem

Verdienen

Krijg een financiële beloning voor de in aanmerking komende gebruikers die door u zijn doorverwezen.

Nu deelnemen
 • Verdien geld voor maximaal 200 nieuwe Google Workspace-gebruikers per jaar. Klik hier voor de lijst met beschikbare landen. Nederland tarieven:

  • Business Starter: EUR 7 per gebruiker

  • Business Standard: EUR 13 per gebruiker

  • Business Plus: EUR 20 per gebruiker

 • Beloningen gelden per nieuwe gebruiker. Verdien geld voor maximaal 100 doorverwezen gebruikers per account.

  Als u bijvoorbeeld 1 nieuw account met 10 Business Plus-gebruikers doorverwijst, wordt u betaald voor alle 10 gebruikers op basis van het land en de productversie van het account. In de Nederland betekent dit een beloning van EUR 200.
 • Bied uw doorverwezen gebruikers besparingen tijdens hun 1e jaar.

Nu deelnemen

Wilt u een grotere doelgroep doorverwijzen? Ga dan naar het partnerprogramma.

Veelgestelde vragen over het Referral Program

 • Als u deelneemt aan het programma, krijgt u een e-mail met uw verwijzingslink.

 • U verdient een eenmalige beloning voor iedere nieuwe gebruiker die u doorverwijst, tot 100 gebruikers per doorverwezen account en tot 200 gebruikers per jaar. Het beloningsbedrag is afhankelijk van de Google Workspace-versie die de gebruiker selecteert, zoals vermeld in de commissietabel.

 • Als u deelneemt aan het programma, sturen we u een e-mail met uw verwijzingslink en promotiecodes, zodat uw doorverwezen klanten in het eerste jaar kunnen besparen. Elke promotiecode kan slechts door één doorverwezen klant worden gebruikt. U komt in aanmerking om maximaal 100 promotiecodes per jaar te ontvangen. Promotiecodes kunnen niet openbaar worden gepost. Ze moeten op individuele basis aan iedere doorverwezen klant worden verstrekt.

 • Het Referral Program is ideaal voor degenen die maximaal 99 gebruikers per jaar willen doorverwijzen. Het partnerprogramma is ontworpen voor verwijzers die een groot aantal mensen doorverwijzen (minimaal 100 gebruikers per jaar). Verwijzers die voldoen aan de kwalificaties voor het partnerprogramma, krijgen extra voordelen die niet worden geboden via het Referral Program, zoals hogere commissie voor elke nieuwe doorverwezen gebruiker, persoonlijke accountsupport en promotiebronnen.Weet u niet zeker aan welk programma u moet deelnemen? Bekijk dan deze vergelijkingstabel of gebruik de programmakiezer als extra hulp.

 • Ga voor meer informatie naar de veelgestelde vragen of voorwaarden, of neem contact met ons op.

  Nu deelnemen