Konfigurer Google Workspace

Se, hvordan du kan få professionel e-mail, online lagerplads, delte dokumenter og videokonferencer til dit team eller din virksomhed.

Gå til Google Workspace Setup

1. Start din omkostningsfrie prøveperiode

Tilmeld dig på under 3 minutter – der er intet krav om kreditkort og ingen software, du skal downloade. Hvis du vil have hjælp til at konfigurere din konto, har vi et særligt team fra Google, der er klar til at hjælpe.

Få flere oplysninger om, hvordan den omkostningsfrie prøveperiode fungerer

2. Konfigurer dine apps

Vores startguider gør det nemt at konfigurere Gmail, Drev, Kalender og Meet til din virksomhed. Se, hvordan du importerer dine mails og kontakter, opretter gratis adresser som f.eks. info@dinvirksomhed.dk, konfigurerer onlinelagre og meget mere.

Se startguiderne

3. Overflyt dit team

Skal du skifte fra Microsoft Exchange eller IBM Notes? Vi har tekniske vejledninger og vejledninger til forandringsledelse, som du kan bruge til at planlægge migreringen og skabe en ubesværet overflytning af dit team. Du kan også finde meddelelsesskabeloner, Google-logoer og tips til uddannelse af bruger.

Besøg vores website om implementering

Få hjælp af en partner

Find en erfaren it-konsulent, der kan hjælpe dig med at evaluere, købe, konfigurere og få mest muligt ud af Google Workspace for din virksomhed.