1. Díjmentes próbaidőszak indítása

A regisztráció, melynek során bankkártyáját sem terheljük meg, és szoftvert sem kell letölteni, még három percet sem vesz igénybe. Ha segítségre van szüksége a fiók beállítása során, a Google kifejezetten erre a területre specializálódott csapata örömmel segít.

További információ a díjmentes próbaidőszak működéséről

2. Az alkalmazások beállítása

Rövid útmutatóink segítségével egyszerűen megadhatja a különféle alkalmazások – például a Gmail, a Drive, a Naptár és a Meet beállításait. Az útmutatókból megtudhatja például, hogy hogyan importálhatja a levelezését és a névjegyeit, miként hozhat létre ingyenes címeket (például info@cegnev.com, és hogyan állíthatja be az online tárhelyet.

A rövid útmutatók megtekintése

3. A csapat átszervezése

Korábban a Microsoft Exchange vagy az IBM Notes csomagot használták? Műszaki és változásmenedzselési útmutatóink segítenek a migrálásban és a zökkenőmentes átmenetben. A tartalmak között emellett talál kommunikációs sablonokat, a Google emblémáit és a felhasználók képzésében hasznos tartalmakat is.

A bevezetési központ megnyitása

Ismerje meg partnereinket

Egy tapasztalt informatikai szakértő nemcsak a Google Workspace értékelésében, beszerzésében és konfigurálásában segíthet Önnek, de segítségével a legtöbbet is hozhatja ki a szolgáltatásból.