Udforsk Google Workspace Uddannelsescenter

Få mest muligt ud af Google Workspace på din arbejdsplads med uddannelsesvejledninger, tips, kundeeksempler og andre ressourcer. Besøg Google Workspace Uddannelsescenter

Lær det grundlæggende

Har du kun et øjeblik? Begynd at bruge e-mail, kalendere, videomøder og meget mere med syv nemme trin. Se startguiden
Bærbar computer

Lær efter produkt

Lær alt, hvad Google Workspace indeholder, at kende, for eksempel virksomheds-e-mail, onlinefillagring, delte kalendere og videomøder. Vælg et produkt nedenfor for at se det tilhørende undervisningsmateriale.

Få hurtige tips

Oplev nye måder at organisere din indbakke automatisk, oprette delte teamkalendere, oprette dynamiske projektplaner, udsende livebegivenheder og meget andet.

Lær af vores kunder

De mennesker, der bruger Google Workspace hver dag, kender det bedst. Udforsk nye ideer til, hvordan du kan samarbejde og køre din virksomhed, som kunder fra forskellige brancher over hele verden har delt.

  • Astley Clarke

    Astley Clarke

    Opret og administrer digitale varemærke- og produktaktiver.

    Mængden af digitalt indhold, der oprettes og administreres af forhandlere, vokser fortsat eksponentielt. Udgiv lookbooks for den nyeste produktserie. Administrer rich media-aktiver som billeder, logoer og videoer i alle forhandlerkanaler og med dine bureauer. Opret og distribuer kataloger. Drev synkroniserer med skyen, så alle altid har adgang til det mest opdaterede indhold, og dets delingsfunktioner og -kontrolelementer gør det nemt og sikkert at samarbejde med eksterne reklamebureauer og leverandører. Find ud af hvordan