Suosittele Google Workspacea ja ansaitse palkkioita

Suosittele esimerkiksi Gmailia tai Google Meetiä ystävillesi – saat palkkion kauttasi tulevista uusista käyttäjistä.

Liity nyt

Näin se toimii

assignment

Liity

Rekisteröidy täyttämällä tämä lomake. Lisää vain nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

star_outline

Suosittele

Jaa henkilökohtainen suosittelulinkki ja omat tarjouskoodit tutuillesi.

redeem

Ansaitse

Saat rahapalkkion kauttasi tulevista ehdot täyttävistä käyttäjistä.

Liity nyt
 • Ansaitse rahaa jopa 200 uudesta Google Workspace ‑käyttäjästä vuodessa. Katso tuetut maat klikkaamalla tästä. Yhdysvallat – hinnat:

  • Business Starter: USD 8 käyttäjää kohti

  • Business Standard: USD 15 käyttäjää kohti

  • Business Plus: USD 23 käyttäjää kohti

 • Palkkiot maksetaan uusista käyttäjistä. Ansaitse rahaa jopa 100 käyttäjästä jokaista suosituksesi kautta tulevaa uutta tiliä kohti.

  Jos kauttasi tulee esimerkiksi yksi tili, jolla on 10 Business Plus ‑käyttäjää, saat palkkion 10 käyttäjästä. Palkkion suuruus riippuu tilin maasta ja käytössä olevasta versiosta. Esimerkiksi kun maa on Yhdysvallat, palkkio olisi USD 230.
 • Suosittelusi kautta palvelun tilanneet käyttäjät saavat alennusta ensimmäisestä vuodesta.

Liity nyt

Haluatko suositella palveluita suuremmille käyttäjämäärille? Tutustu kumppanuusohjelmaan

Usein kysyttyä suositteluohjelmasta

 • Saat suosittelulinkkisi sähköpostitse ohjelmaan liittymisen yhteydessä.

 • Saat kertaluontoisen palkkion jokaisesta suosituksesi kautta tulevasta uudesta käyttäjästä (korkeintaan 100 käyttäjää/tili ja korkeintaan 200 käyttäjää vuodessa). Palkkion suuruus määräytyy käyttäjän valitseman Google Workspace ‑version perusteella palkkiotaulukon mukaisesti.

 • Ohjelmaan liittymisen jälkeen saat meiltä sähköpostiviestin, joka sisältää suosittelulinkkisi ja tarjouskoodit, joiden avulla kauttasi tulevat käyttäjät voivat säästää ensimmäisen vuoden maksuissaan. Kullakin tarjouskoodilla voi olla vain yksi käyttäjä. Saat korkeintaan 100 tarjouskoodia vuodessa. Tarjouskoodeja ei saa jakaa julkisesti, vaan ne on annettava käyttäjille henkilökohtaisesti.

 • Suositteluohjelma sopii niille, jotka aikovat suositella palveluja korkeintaan 99 käyttäjälle vuodessa. Kumppanuusohjelma on puolestaan suunniteltu laaja-alaisempaan suositteluun (eli niille, jotka suosittelevat palveluja vähintään 100 käyttäjälle vuodessa). Kumppanuusohjelman ehdot täyttävät suosittelijat saavat lisäetuja, joita suositteluohjelma ei tarjoa, kuten korkeampia käyttäjäkohtaisia palkkioita, henkilökohtaisen tilituen ja mainosmateriaaleja. Etkö ole varma, kumpaan ohjelmaan kannattaisi liittyä? Tutustu vertailutaulukkoon tai kokeile ohjelmanvalintatyökalua.

 • Lisätietoja on UKK-osiossa ja ehdoissa. Voit myös ottaa meihin yhteyttä.

  Liity nyt