Skip to main content
Oplossingen
Producten
Branches
Bronnen
Oplossingen
Producten
Branches
Bronnen
Productlogo's van Google Drive, Documenten, Spreadsheets, Presentaties, Chat en Meet.
Spreadsheets, Documenten en Presentaties kosteloos gebruiken op het werk

Uw Google-account voor het werk

Meld u aan met uw huidige werkmailadres en ga vandaag nog samen met uw team aan de slag met de programma's die u al kent. Werk samen in Documenten, Spreadsheets en Presentaties met 15 GB aan Drive-opslag voor honderden bestandsindelingen, waaronder Microsoft Office-bestanden.

Dit is kosteloos voor u en de teamleden die u uitnodigt.

Uw werkmail toevoegen

$ 0 per maand

Geen proefperiode

Geen creditcard vereist

Een inspecteur van zonnepanelen werkt samen met collega's in een Google-spreadsheet met de naam Inspectietracker.

In realtime samenwerken met uw collega's met gebruiksvriendelijke tools

Cloudgebaseerde samenwerkingsprogramma's die teamwork een boost geven

Met Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties werken teams samen aan één brondocument met een volledige versiegeschiedenis.

Reageren op Google Workspace-documenten waarin wordt samengewerkt

Op de hoogte blijven van taken met projecttrackers

Stel in Google Spreadsheets projecttrackers in om makkelijk doelen en taken in te stellen en de voortgang daarvan in realtime bij te houden.

Een Google-spreadsheet met de naam Financieel rapport wordt getoond op een laptop en een mobiel scherm

Gemini voor Workspace toevoegen voor nog meer functies

De AI-gestuurde assistent, ingebouwd in Documenten, Spreadsheets en Presentaties, kan u onder andere helpen om afbeeldingen te maken en uw teksten te verfijnen. De prijzen verschillen per abonnement.

Collega's gebruiken Gemini om samen te werken aan een verkooppitch

Uw werk- en persoonlijke gegevens gescheiden houden

Houd uw persoonlijke bestanden en gegevens gescheiden van uw werk. Als u een werkaccount toevoegt, kunt u uw werkmail gebruiken voor uw werkbestanden en om samen te werken. Met 15 GB Google Drive-opslag per gebruiker kunt u honderden of zelfs duizenden werkbestanden opslaan.

Zoeken naar een document in Google Workspace Drive
Reageren op Google Workspace-documenten waarin wordt samengewerkt

Haal meer uit de apps die u al kent en dat allemaal zonder kosten voor u of uw teamleden

Samenwerken met uw team, overal en op elk apparaat

De UI van Google Workspace Documenten en Meet helpt een team meer werk te verzetten

Alle tools die u nodig heeft binnen handbereik

Werkt uw team samen via spreadsheets, chat, videogesprekken of al deze kanalen? Verplaats het werk naadloos in realtime van app naar app zonder dat er kennis verloren gaat.

De UI van Google Workspace Documenten en Meet helpt een team meer werk te verzetten

Werkt met bestaande programma's

U kunt meer dan 100 bestandstypen, waaronder Microsoft Office-documenten en pdf's, opslaan, delen en samen bewerken zonder bestandsindelingen te converteren.

Google Workspace integreert met Microsoft Office 365 bij bestandsoverdracht

U kunt uw team en bijdragers makkelijk beheren

Voeg zonder problemen teamleden toe of verwijder ze via een makkelijk en gebruiksvriendelijk dashboard

Google Workspace-toegangsbeheer voor dynamische teams

Content beveiligen en privé houden

Uw content wordt doorlopend beschermd door een van de meest geavanceerde beveiligingsinfrastructuren ter wereld.

Een Google Workspace-beveiligingsbericht laat gebruikers weten voorzichtig te zijn omdat er ergens anders een probleem is gevonden

Vind de antwoorden die u nodig heeft

 • Google Workspace Essentials Starter is gemaakt zodat mensen hun huidige werkmailadres kunnen gebruiken en kunnen samenwerken met hun teamleden. U krijgt zonder extra kosten een aantal aanvullende zakelijke services, waaronder de plug-in voor Drive en Meet voor Microsoft Outlook en teambeheerfuncties zoals gebruikers toevoegen en verwijderen om makkelijker samen te werken en bestanden te delen.

 • Ja. Als u Microsoft Office-bestanden uploadt naar Google Drive, kunt u Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties gebruiken om deze bestanden rechtstreeks te bewerken, erop te reageren en er samen met anderen aan te werken. Alle wijzigingen worden automatisch opgeslagen in de oorspronkelijke Microsoft Office-indeling. Lees meer informatie of bekijk een video als u meer wilt weten.

 • Google Workspace Essentials Starter is kosteloos beschikbaar en er is geen proefperiode of tijdslimiet aan verbonden. De 15 GB aan beveiligde Google Drive-opslag is beschikbaar voor elke gebruiker en biedt ruimte voor honderden of zelfs duizenden bestanden. Als u meer opslagruimte nodig heeft of toegang wilt tot functies zoals langere videovergaderingen voor 3 of meer mensen, geavanceerde beveiligingsopties of 24/7 support, kunt u upgraden naar Google Workspace Enterprise Essentials.

 • Google Workspace Essentials Starter is ontworpen voor werk en is daarmee geschikt voor zowel eenpersoonswerkzaamheden als grote groepsprojecten, zelfs organisatiebreed. U kunt uw huidige werkmailadres gebruiken voor beveiligde bestandstoegang en bedrijfscontinuïteit, en uw zakelijke en persoonlijke Google-accounts gescheiden houden om het overzicht te bewaren.

  Als uw behoeften veranderen, kan Google Workspace Essentials Starter met u mee veranderen. U kunt indien nodig tijdens het gebruik leden toevoegen of verwijderen, en dat zonder extra kosten.

 • Er kunnen zich maximaal 100 gebruikers aanmelden voor hetzelfde teamaccount, maar uw bedrijf kan meerdere teamaccounts maken voor hetzelfde bedrijfsdomein.

  • Google Drive: Sla bestanden op en open en deel ze vanuit één beveiligde plaats.

  • Google Documenten: Tekstverwerking voor teams.

  • Google Spreadsheets: Slimme, beveiligde spreadsheets waarin organisaties waar elke seconde telt effectief kunnen samenwerken.

  • Google Presentaties: Prachtige presentaties die samen zijn gemaakt.

  • Google Meet: Beveiligde videovergaderingen voor teams en bedrijven.

  • Google Chat: Chat makkelijker 1-op-1 en werk samen in groepen.

  • Google Agenda: Geïntegreerde online agenda's, speciaal ontworpen voor teams.

  • Google Formulieren: Maak makkelijk enquêtes en formulieren voor teams.

  • Google Sites: Maak snel handige teamsites.

  • Google Keep: Houd het overzicht. Leg inspiratie en taken moeiteloos vast.

 • Betaalde versies van Google Workspace Essentials, zoals Enterprise Essentials en Enterprise Essentials Plus, bieden onder andere beheer van gepersonaliseerde werkmailadressen, meer opslag per gebruiker, geavanceerde functies voor videovergaderingen en beheeropties op zakelijk niveau. 

  Als u gepersonaliseerde e-mailadressen nodig heeft, is upgraden naar Business Starter, Business Standard, Business Plus of Enterprise misschien iets voor u. Deze abonnementen kosten vanaf 5,75 € per gebruiker per maand. Daarnaast hebben deze abonnementen ook gepersonaliseerd zakelijk e-mailbeheer.

 • U heeft alleen uw werkmailadres nodig om u aan te melden voor Essentials Starter. Klik op de aanmeldknop hierboven om aan de slag te gaan.

 • Nee. Uw IT-beheerder heeft geen beheercontrole over uw account, tenzij deze het eigendom van het domein van uw bedrijf laat verifiëren door Google-services te kopen. U krijgt een melding als dit gebeurt.

 • Als u de volgende melding krijgt terwijl u zich probeert aan te melden voor Essentials Starter, is uw werkdomein al geverifieerd en moet uw IT-beheerder uw bedrijf aanmelden voor een Workspace-abonnement.

  U kunt uw domeineigendom niet laten verifiëren omdat andere teams Google-services gebruiken in dat domein.

  In dit Helpcentrum-artikel vindt u mogelijke oplossingen en vervolgstappen.

 • Productlogo's van Google Drive, Documenten, Spreadsheets, Presentaties, Chat en Meet.

  Laat de wereld zien hoe het moet.

  Maak content met uw team en werk samen via een speciaal account dat is gemaakt voor gebruik met uw huidige werkmailadres, en dat zonder kosten voor u of uw teamleden.

  Een account maken

  $ 0 per maand

  Geen proefperiode

  Geen creditcard vereist